Solarlux vouwwanden

Ervaar dagelijks het uitieme vakantiegevoel

Geïnspireerd door de grondige renovatie bij de buren, wilde het echtpaar Petra en Paul Backbier ook een verandering aan hun woning. De wens: het vergroten van de keuken én het aantrekkelijker maken van het terras. Toen Paul Backbier vouwwanden in een brochure zag, wist hij het meteen: dit moet het worden! Samen met de architect kwamen ze al gauw bij Solarlux terecht.

De nadruk van het ontwerp lag op meer licht en ruimte in de woning. De opening van de gevel naar het terras werd met 1,5 meter naar buiten verbreed en de uitbouw werd voorzien van een lichtstraat. De keuken is met 6 m² vergroot en is nu een mooie grote woonkeuken geworden met een geweldige lichtinval dankzij het vele glas.

Het terras is met 34 m² vergroot en wordt nu overdekt door een lichtkoepel. “Het voelt elke dag weer als vakantie”, zegt Petra Backbier. “Het absolute hoogtepunt van onze vernieuwing is de nieuwe vouwwand”, aldus Paul Backbier. De glazen vouwwand SL 78 opent de ruimte volledig en verbindt binnen met buiten. De vouwwand bestaat uit vijf glaselementen inclusief een loopdeur. Met speciaal ontwikkelde, gepatenteerde beslagen kan de vouwwand bijzonder soepel geopend worden over de gehele lengte van 4,20 meter breed. Het systeem wordt als een accordeon tot een smal pakket opzij geschoven. En dankzij de verzonken vloerrail ontstaat er een drempelloze overgang tussen binnen en buiten. De vouwwand kan ook gedeeltelijk open en op elke willekeurige positie vergrendeld worden. De goede isolatie van de profielen in combinatie met het drievoudig isolatieglas, bespaart niet alleen energie, maar ook kosten.

Het echtpaar is tevreden met het advies van Solarlux. Het monteren van de vouwwanden duurde slechts een dag en verliep vlot. “Onze levenskwaliteit heeft zich door de renovatie duidelijk verbeterd. Zodra de temperaturen het toelaten, schuiven wij de vouwwanden aan de kant en hebben wij het gevoel dat we buiten koken. Wij verheugen ons elke dag over de royale opening naar het terras, die wij veelvuldig gebruiken. Wij hebben er gewoon ontzettend veel plezier van!”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Serres en veranda's?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist