Solarlux glazen serres

Laat de herfst maar komen

Wanneer de zomer plaats maakt voor de herfst, kleuren de bladeren goud, rood, bruin en koper. Een theater van kleuren dat voelbaar en zichtbaar is en vaak al in september begint.
’s Avonds begint het al iets kouder te worden maar in een serre kan gewoon van de zonsondergang worden genoten. De warme omgeving van zo’n ‘winterkamer’ is het hele jaar rond ideaal. Zelfs wanneer de rijp zich op de boomtakken vormt. De geïsoleerde profielen van de Solarlux-serres bieden warmte wanneer het in de herfst frisser wordt en vrij uitzicht op het langzaam veranderende landschap.

De natuur bij uw woning betrekken? Dat kan met een serre. Volop genieten is het, wanneer de glazen wanden volledig te openen zijn, zodat bij iets meer warmte ook geprofiteerd kan worden van een open en beschermde terrasomgeving. Met één stap is zo de overgang van woning naar natuur gemaakt; en wanneer de rails van de serredeuren netjes in de vloer zijn weggewerkt, ontstaat ook een barrièrevrije doorgang voor bijvoorbeeld rolstoelen of kinderwagens. ’s Avonds, bij het dalen van de temperatuur, is het terras annex serre weer in een handomdraai terug te brengen tot een behaaglijk warme woonomgeving.

Prettige bijkomstigheid: van zo’n herfst- en winterserre kan natuurlijk het hele jaar door worden geprofiteerd. De naadloze eenwording van binnen en buiten, geeft de woning een bijzondere aantrekkingskracht: beide worden als het ware één. Uiteraard zonder afbreuk te doen aan veiligheid: ongenode gasten moeten buiten worden gehouden. Die zekerheid geven de Solarlux-serres: de glazen vouwwanden en vloerrails voldoen aan veiligheidsklasse RC2, zodat inbrekers geen kans hebben. En alle Solarlux-producten zijn gegarandeerd van topkwaliteit ‘Made in Germany’.

Solarlux biedt verschillende oplossingen om de woning uit te breiden met een (herfst- en winter)serre. Diverse modellen en daksystemen geven de serre een geheel eigen karakter, maar altijd met een optimale isolatie. Een behaaglijke temperatuur en energiezuinigheid worden daarmee op een fraaie manier gecombineerd. Voor de serre zijn zowel houten als aluminium oplossingen leverbaar.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Serres en veranda's?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist