Rolf Benz

MEG

De 'lounge chair' Rolf Benz MEG en zijn speelse, weelderige tweelingmodel MEG SOFT bieden plek voor een creatieve break. Op meesterlijke wijze ergonomisch en tegelijkertijd stijlvormend. Zo weet deze tijdloze comfortfauteuil zijn vooraanstaande positie in elke woonruimte en in elke omgeving te behouden

Zonder een klassieke relax fauteuil te zijn, overtuigen de organisch gevormde Rolf Benz MEG en MEG SOFT door een combinatie van unieke functies: het innovatieve kantelmechanisme met geïntegreerde hoogteverstelling. Kenmerkend voor Rolf Benz MEG is de rechtlijnige, ingetogen uitstraling. Terwijl MEG SOFT indruk maakt door zijn meer organische look met nonchalant doorgestikte naden aan de binnenkant van de zitting.

Een plek voor ideeën en een toevluchtsoord voor iedereen. Want de rondom zacht en conisch vormgegeven stoel voegt zich niet alleen in de moderne inrichtingsstijl, maar ook in de individuele behoefte van zijn gebruiker. En met name voor degenen die graag hun benen willen ondersteunen, is er ook de bijpassende voetenbank.

Beide uitvoeringen van MEG hebben een geïntegreerd kantelmechanisme, traploze zithoogteverstelling en een draaifunctie. De handgreep is discreet geplaatst ten gunste van het harmonieuze totaalbeeld. Dankzij de optie "Mix and Match" zijn individuele vormgevingsopties van kleur en bekledingsmateriaal mogelijk.

Rolf Benz MEG is ontworpen door het Hamburgse designbureau Labs Design en 100% ‘Made in Germany.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Relaxfauteuils?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist