Slimme raamdecoratie

Comfortabel wonen

Door de corona crisis zijn veel meer mensen vaker in huis. Daarom is het ook belangrijk om een comfortabel huishouden te hebben. Slimme raamdecoratie is een must bij het ontwikkelen van een comfortabel huis. Slimme raamdecoratie is namelijk op veel manieren eenvoudig te bedienen en zorgt ervoor dat je minder vaak je handen uit je mouwen hoeft te steken. In dit artikel worden alle redenen waarom slimme raamdecoratie enorm belangrijk is voor het creëren van een comfortabel huis.

Bedienbaar met je mobiele telefoon
Slimme raamdecoratie kan je bedienen met je mobiele telefoon. Veel mensen hebben altijd een mobiele telefoon op zak. Op je smartphone kan je eenvoudig een app downloaden die je alle mogelijkheden biedt die je zoekt op het gebied van de bediening van je raamdecoratie. Zo hoef je nooit meer opzoek naar een afstandsbediening en kan je op elk gewenst moment en overal met internetverbinding de stand van je gordijnen of rolgordijnen regelen.

Bediening met je stem
Slimme raamdecoratie kan je ook koppelen aan de bekendste slimme speakers. Hierdoor kan je de raamdecoratie bedienen met je stem. Zo kan je zelfs met je handen vol bijvoorbeeld tijdens het koken de stand van de zonwering regelen

Instellen op weersomstandigheden
Automatische raambekleding heeft vaak slimme functionaliteiten. Dat betekent dat je kunt instellen dat je elektrische rolgordijnen bijvoorbeeld bij bepaalde weersomstandigheden automatisch omhoog of juist omlaaggaan. Hiervoor koppel je de slimme raamdecoratie aan een slimme zonnesensor. Deze kan van alles voor jou regelen. Denk hierbij aan bepaalde acties bij een sterke of juist een zwakke zonkracht. Als de zon vel schijnt gaan de blinds automatisch naar beneden en als het bewolkt is gaan de blinds automatisch omhoog. 

Toegankelijk
De raamdecoratie is niet alleen te bedienen door de eigenaar zelf. De slimme raamdecoratie van Smartblinds is bijvoorbeeld ook voorzien van een pull-functie die iedereen kan bedienen net als bij de gebruikelijke raamdecoratie. Dit houdt in dat ook mensen zonder de app of remote control, bijvoorbeeld een oppas of schoonmaakster, de stand van je elektrische rolgordijnen kunnen wijzigen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist