In alle rust thuiswerken?

Het kan met een tuinkantoor

De afgelopen jaren heeft thuiswerken een steeds grotere rol gekregen in ons leven. Veel mensen zijn op zoek naar een rustige werkplek en ontdekken zo de voordelen van een tuinkantoor. In dit artikel bespreken we alle positieve eigenschappen en mogelijkheden van een houten tuinkantoor. Zie jij jezelf al werken in de natuurlijke omgeving van je eigen achtertuin?

Voordelen van een houten tuinkantoor
Houten tuinkantoren bieden erg veel voordelen voor thuiswerkers. Om te beginnen is het de ideale scheiding tussen werk en privé. Wanneer je aan de eettafel of in een andere kamer in huis werkt, kun je snel worden afgeleid door huishoudelijke taken. Wanneer je kiest voor een kantoor in de tuin, stap je bewust een andere omgeving in. Gecombineerd met de natuurlijke ambiance geniet je van optimale concentratie, hogere productiviteit en een betere gemoedstoestand. Een ander fijn voordeel is dat je een houten tuinkantoor geheel op maat kunt laten maken. Geef jouw wensen door aan een specialist zoals De Geldersche Houtbouw en ontvang een vrijblijvende offerte. Zij helpen graag bij het uitwerken van jouw ideeën voor de nieuwe kantoorruimte.

Keuze van houtsoorten: eiken, vuren of douglas hout
Houd bij het kiezen van een houtsoort voor jouw tuinkantoor rekening met zowel de uitstraling en het onderhoud als de prijs. Eikenhout heeft een luxe en landelijke uitstraling, maar is wel wat prijziger in aanschaf. Bovendien zal het hout na verloop van tijd gaan ‘werken’. Vurenhout is budgetvriendelijk en kan gespoten worden in allerlei kleuren. Douglas hout is zeer populair door de robuuste uitstraling en duurzame eigenschappen. Laat je goed informeren over de verschillende mogelijkheden om zo de beste keuze te maken voor jouw nieuwe tuinkantoor.

Soorten daken: plat dak of zadeldak
Ook wat betreft het dak heb je verschillende opties. Het type dak bepaalt de uitstraling en functionaliteit van het tuinkantoor. Een plak dak heeft bijvoorbeeld een heel strak uiterlijk, terwijl een zadeldak meer binnenruimte biedt en juist een klassiekere uitstraling heeft. Kies daarnaast voor dakbedekking die qua stijl mooi aansluit op jouw woning, zodat het tuinkantoor goed in het totaalplaatje past.

Extra toevoegingen aan een houten tuinkantoor
Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden om het tuinkantoor luxer, veelzijdiger en comfortabeler te maken. Denk aan het aanbouwen van een buitenlounge zodat je in je vrije tijd heerlijk kunt genieten van de tuin. Of voeg een glazen schuifpui toe om meer daglicht binnen te halen en nog meer verbinding te voelen met de natuur.

Een houten tuinkantoor is een sfeervolle thuiswerkplek die tegelijkertijd veel praktische voordelen biedt. Zou jij er ook graag willen werken?

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist