Meubelstoffering

Ambacht met passie voor vakwerk

Niets is te veel of te moeilijk, door de ruime ervaring vervullen ze de meest uiteenlopende opdrachten voor zowel privé, jachten van allerlei aard en grootte, project en bedrijfsinrichtingen. Voor iedere klus hebben zij de juiste oplossing en ieder detail wordt met de grootste zorg behandeld. De kennis is heel breed en de keuzes in stoffen en leder heel groot, dat is te zien in de stalenkamer van bijvoorbeeld Marien Druiven. Marien staat natuurlijk open voor eigen ideeën van de klant, waardoor hij geïnspireerd raakt in het verder ontwikkelen van de opdracht, desnoods kan hij op verzoek een 3D-schets maken en op papier zetten zodat de klant een mooi beeld krijgt van de uit te voeren opdracht. Hij geeft adviezen waar nodig is wat betreft vorm, maatvoering, verhouding en kleur. Samen met de klant komt Marien er altijd uit waarna men trots kan terugkijken op het eigen ontwerp samen gemaakt.

Een designbank van Marien Druiven bij Tervoort bouwbedrijf. Foto met dank aan Cor Mooij

Projectstoffering
De interieurbouwers die een samenwerking aan willen gaan of opdrachtgevers voor een architect die een speciale projectstoffering nodig hebben weten dat ze bij een goede meubelstoffeerder aan het juiste adres zijn. Samen met geschoolde vakmensen zet je een sterk netwerk op en kunnen de opdrachtgevers er vanuit gaan dat het werk goed wordt uitgevoerd. “Door deze ontwerpers worden veel nieuwe interieurs bedacht met nieuw ontwikkelde zitmeubels die iedere keer weer anders van vorm zijn en waar nodig is geven wij raad voor de opbouw van deze zitmeubels zodat het eindresultaat naar wens is van de klant.” Zegt o.a. erkend 5 sterrenspecialist Marien Druiven.

Herstellen
Als u een oude stoel heeft waarvan het binnenwerk versleten en doorgezakt is, ook dat is geen probleem, alles wordt herstelt met de beste kwaliteit materialen, zo ook uw eetkamerstoel, zitbank, poef of barkruk, de meubels waar u veel waarde aan hecht worden weer als nieuw. Het houtwerk wordt opnieuw gelijmd en hersteld, waar nodig bijgekleurd, gelakt en keurig afgewerkt zodat het weer jaren tegen een stootje kan. Geef meubels een tweede kans. Daar zult u geen spijt van krijgen.

Tekst met speciale dank aan Marien Druiven en Cor Mooij

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Meubelstoffering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist