Lancier meubelstoffen

Michelangelo collection

Met trots presenteert Lancier 3 nieuwe kwaliteiten in één collectie, de Giotto, Michelangelo en Raffaello. Niets is mooier dan Lancier.


Onderhoud:
Door de stof regelmatig met een zachte borstel op te borstelen, of met de speciale meubelborstel op de stofzuigermond uit te zuigen, krijgt vuil geen kans zich in het doek op te hopen en dit aan te tasten. De zuigmond checken op scherpe randjes of bramen. Bij poolstoffen altijd met de vleug mee borstelen/stofzuigen. Daarna eventueel afnemen met in water (moet vooraf gekookt hebben i.v.m. neerslaan van de kalk) gedompelde en goed uitgewrongen zeem. Goed laten drogen voor gebruik!
Over het algemeen geldt: regelmatig stofzuigen, 3 maandelijks afhankelijk van het gebruik nat afnemen, met name de intensief gebruikte delen, en jaarlijks of 2-jaarlijks professionele reiniging. Opm.: zand is een killer voor meubelstof en vlek werende coatings.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Meubelstoffering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist