Bank opnieuw bekleden

Wat zijn de kosten?

Deze vraag zal een meubelstoffeerder vaak te horen krijgen, maar dit is lastig te beantwoorden. Eigenlijk is dat dezelfde vraag als: ‘Wat kost een auto?’ Het is van meerdere factoren afhankelijk.

Uiteraard is het belangrijk om wat voor soort meubelstuk het gaat en ik welke staat hij is. In principe kan een meubelstoffeerder alles in een nieuw jasje steken, maar wellicht ben je in sommige situaties goedkoper uit om een nieuwe bank- en of stoel te kopen?

Wat moet er bijvoorbeeld gebeuren met het houtwerk, moet dit nog gelijmd, geschuurd of gelakt worden? Moet de zitting of de rug gerepareerd worden? Wat voor stof wenst u te gebruiken bij het her stofferen. Kiest u voor een stof van €10,- m² of €100,- m²? Daar zit nogal wat verschil in.

Vaak is het aan te raden met het meubelstuk even langs te gaan bij een meubelstoffeerder bij je in de buurt. Soms kan de stoffeerder zelf ook even langs komen bij jou thuis om het te bekijken. Of maak duidelijke foto’s en stuur dit even door. Alleen op die manier kan een gespecialiseerd bedrijf je daar een duidelijke offerte in geven. Ze kunnen op die manier namelijk duidelijk aangeven hoeveel meter stof er ongeveer nodig zal zijn, maar ook een eerlijk advies geven in eventuele vervanging van kussens of veren.

Ten opzichte van het aanschaffen van een nieuw meubelstuk kun je er vanuit gaan dat het opnieuw bekleden ervan altijd goedkoper uitpakt. Los van een meubelstuk met emotionele waarde, want dat wil je sowieso niet vervangen voor iets nieuws.

Heb je thuis een meubelstuk staan die je graag opnieuw zou willen bekleden, neem dan even contact op met één van onze 5-sterrenspecialist. Zij hebben verstand van het stofferen en bieden vakmanschap, ook kunnen zij je een eerlijk advies geven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Meubelstoffering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist