Je huis verkopen?

Zo maak je de beste foto’s

Ben jij van plan om je huis te verkopen? Dan kan dit een best spannende en stressvolle periode zijn. Toch is het erg belangrijk om potentiële kopers zo goed mogelijk te laten zien wat jouw huis te bieden heeft. Dit kan je doen door aantrekkelijke foto’s te maken en de beste kenmerken van je huis te laten zien. Hieronder staan een aantal tips hoe je het best verkoopfoto’s kunt maken van jouw huis.

Maak een plan
Voordat je begint met het fotograferen van je huis, is het belangrijk om een plan te maken. Denk na over een aantal zaken, denk hierbij bijvoorbeeld aan het beste tijdstip dat je de foto’s kunt maken, welk materiaal je gaat gebruiken en welke functies van je huis je echt moet laten zien aan de potentiële kopers. Daarnaast is het ook goed om na te denken over welke kamers het meest flatterend zijn om te laten zien.

Opruimen
Wat natuurlijk ontzettend belangrijk is als je foto’s gaat maken dat je huis schoon en opgeruimd is. Zorg er dus voor dat alle kamers opgeruimd en schoon zijn. Zorg ervoor dat er geen rommel of persoonlijke spullen in het zicht zijn. Door een opgeruimd en schoon huis te laten zien, krijgen potentiële kopers een betere indruk van hoe het is om in jouw huis te wonen.

Zorg voor goed licht
Nu het tijd is om de foto’s te maken, is het erg belangrijk dat je goed licht hebt. Goed licht is namelijk essentieel bij het maken van aantrekkelijke foto’s van je huis. Natuurlijk licht is het mooiste, maar zorg er ook voor om dat alle lampen in je huis branden. Het is slim om geen foto’s te maken op een bewolkte dag of ’s avonds wanneer er vrij weinig licht is.

Gebruik een drone
Je denkt er misschien niet meteen aan zodra je foto’s gaat maken om je huis te verkopen, maar een drone gebruiken heeft veel verschillende voordelen. Een drone kan namelijk fantastische luchtfoto’s maken van je huis. Deze foto’s zijn van een hoger perspectief genomen, waardoor je een veel beter beeld krijgt van hoe het huis er echt uitziet. Daarnaast is het gebruiken van een drone ook nog eens superhandig om potentiële klanten een stukje meer omgeving te laten zien. Op deze manier weet een potentiële klant precies wat ze kunnen verwachten van de omgeving en van je huis. Beschik je nog niet over een drone? Dan is het altijd even de moeite waard om een kijkje te nemen op droneland.nl.

Al met al is het belangrijk om kwalitatief goede foto’s te maken, in een opgeruimd en schoon huis, met goed licht en eventueel met een drone. Een goed plan is essentieel om de beste foto’s te kunnen maken. Op deze manier zorg je ervoor dat potentiële kopers een goed beeld krijgen van jouw woning. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Makelaardij?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist