Landelijke Trends 2015

De laatste trends van 2015

In deze meer recente woonstijl zijn er toch al nieuwigheden te bespeuren. Wij zetten ze voor u op een rijtje. Mogelijks vormen ze een inspiratiebron wanneer u uw interieur in een nieuw kleedje wil steken. Of misschien geraakt u ervan overtuigd dat deze tijdloze stijl echt iets voor u is en prachtig zal staan in uw nieuwe woning.

Modern landelijk wonen

Waarschijnlijk is dit een reactie op de landelijke inrichtingen die te vol zijn geraakt met meubels en accessoires. De rustige uitstraling, die zo kenmerkend is voor deze interieurs, is hier volledig zoekgeraakt.

De moderne versie is soberder dan zijn broer of zus. De basisregels, natuurlijke, soms doorleefde materialen en een collectie eenvoudige kleuren, blijven van toepassing. De meubels zijn nog robuust en doorleefd, maar ze worden gecombineerd met lichtere, modernere meubels en met natuurlijke, warme kleuren, om het geheel gezellig en sfeervol te maken. Om een kalme sfeer te creëren wordt het aantal meubelstukken beperkt. U kiest dus best zorgvuldig enkele unieke stukken, echte eye-catchers, om de juiste uitstraling te creëren.

Accessoires maken het geheel af. Hier geldt hetzelfde als bij de meubels. Een beperkt aantal, goed gekozen stukken. Kan u geen afscheid nemen van sommige van uw lievelingen? Zet ze even in de kelder of op de zolder en wissel af. Het begin van een nieuw seizoen is een goed moment om kleine details in uw inrichting te veranderen en weer een nieuwe sfeer te lanceren.

Een landelijke tuin of terras inrichten

Heeft u het geluk een grote, groene tuin te hebben, dan kan u de stijl van binnen, gewoon doortrekken naar buiten. Basis is hier dat u het ‘zicht’ op uw tuin ‘open’ laat en dus geen (hoge) beplanting aanbrengt. De beplanting hoort thuis aan de rand en achteraan in de tuin. Op die manier creëert u een mooi ‘ver’gezicht. Fruitbomen en knotwilgen zijn voorbeelden van bomen die heel erg goed presenteren in een landelijke tuin.

Heeft u geen grote tuin? U kan groenpartijen zo aanleggen dat ze zoveel mogelijk de omgeving ‘verstoppen’. Uw terras kan u aanleggen door het aan te kleden met landelijke tuinmeubels. U werkt het plaatje af met rustige accessoires die weersbestendig zijn. De meesten soorten hout bijvoorbeeld, verweren prachtig. Ook een mooie uitlichting van het terras (en tuin) zorgt voor de nodige sfeer in de vooravond en ’s nachts. Er bestaat een groot assortiment landelijke buitenverlichtingsarmaturen die heel fraai passen bij de landelijke stijl.

Nieuwe trendkleur koperkleurig oranje past perfect bij een landelijke inrichting.
Koperkleurig oranje is dé kleur van 2015. Deze tint staat prachtig bij hout en de andere rustige kleuren in een landelijke interieur. Wat denkt u van een koperkleurige accent muur? Of accessoires in diezelfde, intense tint? Durf er gerust creatief mee om te gaan. En maak zo van uw huis een echte ‘thuis’.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Landelijk wonen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist