V-ZUG lanceert nieuwe AdoraDish

Adora-revolutie

1 juni 2024 lanceerde V-ZUG de nieuwe generatie van de iconische AdoraDish. De Zwitserse vaatwasmachine vindt glans opnieuw uit, en een nieuwe elegante binnenkant herdefinieert eenvoud en comfort. Afwassen wordt makkelijker dan ooit dankzij intelligente functies en flexibele manden, terwijl Zwitsers vakmanschap uitstekende resultaten verzekert. Dat vakmanschap staat net als excellentie en precisie al 111 jaar centraal bij V-ZUG.

Een zachte reiniging met sprankelende resultaten
De missie van de AdoraDish is om afwassen eenvoudig te maken. V-ZUG optimaliseerde de balans tussen watermechanica, temperatuur, tijd en detergentchemie, waardoor de AdoraDish telkens uitblinkt in het leveren van vlekkeloze resultaten bij elk programma. Daarnaast is het model ontworpen om in iedere keuken uitstekend te presteren, en om in te spelen op jouw individuele behoeften. De machine verzekert een zachte reiniging en sprankelende resultaten die nooit hun glans verliezen.

 

De enige vaatwasmachine gemaakt in Zwitserland
In 1959 werd de eerste vaatwasmachine geproduceerd in Zug. Dat was een mijlpaal voor het merk, want sindsdien richt het bedrijf zich enkel op keukenapparaten en wasmachines. Ondertussen verandert de Adora al 65 jaar lang de vaatwaswereld vanuit het hart van Zwitserland. Elk apparaat dat de Zwitserse fabriek in Zug verlaat, doorloopt een uitgebreid ontwerp- en ontwikkelingsproces. V-ZUG bekijkt vorm, functionaliteit en proces steeds in zijn geheel om zo tot de beste resultaten te komen. De minimalistische en elegante look van V-ZUG komt tot haar recht door heldere lijnen en gestroomlijnde oppervlakken. Daarnaast biedt de machine maximaal overzicht met zilverkleurige metalen manden en heldere ledverlichting binnenin. Het versterkte deursysteem maakt het bovendien mogelijk om, mits installatie van versterkte veren, decoratieve frontpanelen toe te voegen tot 14 kg.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist