Stelton EM77 thermoskan

Nieuwe kleuren

De EM77 thermoskan met zijn ingenieuze kanteldop werd in 1977 ontworpen door de designer Erik Magnussen. Sindsdien is de kan in meer dan 100 kleuren geproduceerd in Denemarken.

Dit voorjaar wordt de thermoskan gelanceerd in drie nieuwe kleuren: Soft Sand, Soft Ice Blue en Soft Moss. De kleuren zijn stuk voor stuk geïnspireerd door de natuur en sluiten aan bij de toonaangevende trends in interieurdesign.

Het oppervlak is mat, wat een extra dimensie aan de kleur geeft. De lichte tinten creëren een gevoel van rust in huis, waardoor we kunnen ontspannen en opladen – het liefst in het gezelschap van een goede kop koffie of thee uit de thermoskan.

Sinds 1977 is de thermoskan met zijn iconische design een klassieker op ontbijt- en salontafels over de hele wereld. Hij heeft een inhoud van 1 liter, genoeg voor 8 kopjes en het slanke design zorgt ervoor dat hij niet veel ruimte inneemt. Het glazen inzetstuk van de thermoskan kan worden vervangen als het beschadigd raakt. Alle andere onderdelen kunnen als reserveonderdelen worden besteld, om een lange en duurzame levensduur van de thermoskan te garanderen. De kanteldop en schroefdop zijn beide inbegrepen, dus het is mogelijk om het sluitmechanisme naar behoefte te vervangen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist