Cook and Pan

Looks good, cooks good

Cook and Pan, een start-up van twee jonge vrienden Teun en Melvin, introduceert een moderne lijn pannen met een niet-giftige antiaanbaklaag. Iedere collectie is zorgvuldig doordacht en vormgegeven om een moderne uitstraling te bieden die in elke keuken past. Of het nu gaat om een strakke, minimalistische stijl of een gedurfde, eigentijdse look, deze pannen zijn ontworpen om een statement te maken. Dankzij het comfort, de uitstraling en de duurzaamheid van deze pannen worden de dagelijks kookmomenten een feest!

Gezond koken in ongezonde pannen
"Het was een uitdaging om de perfecte combinatie te vinden van alle aspecten die voor ons belangrijk waren: een betaalbare pan zonder giftige antiaanbaklaag, die er bovendien ook nog tof uitziet." zegt Teun ten Dam, de enthousiaste oprichter van Cook and Pan. 

“Dankzij het comfort van de lichtgewicht pan met ergonomisch en zacht aanvoelend handvat, de hoge prestaties van een drie dubbele laag keramische anti-aanbakcoating, een verdikte bodem tegen kromtrekken en een modern design zijn we ervan overtuigd dat we pannen hebben gemaakt die je met trots op tafel zet.”

Deze zelfontworpen pannen bieden een veiliger en gezonder alternatief voor de traditionele teflon-gecoate pannen die vaak schadelijke chemicaliën bevatten en in ruim 70% van de Nederlandse huishoudens nog terug te vinden zijn. 

De pannen zijn gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en zijn voorzien van laag coating die geen giftige stoffen bevat. Dit maakt ze niet alleen veiliger voor de gezondheid, maar ook beter voor het milieu, wat aansluit bij de gezondere levensstijl die veel mensen nastreven.

Diverse kleuren 
De standaard zwarte pan staken ze in een nieuw jasje, met prachtige rondingen en een stevig rvs-handvat heeft de pan een moderne en luxe uitstraling. Maar ook aan andere kleuren is gedacht; crème en gewaagd groen maken deel uit van de unieke pancollectie.

Over Cook and Pan
Teun en Melvin werkten al eerder samen voor een andere werkgever, tijdens de pauzes ontstonden er wat ideeën voor een eigen bedrijf. Teun maakte als eerst de gedurfde stap, verliet het bedrijf en startte Cook and Pan. Hij vond dat het tijd werd om mensen bewust te maken van de ongezonde antiaanbaklagen in pannen en een gezonde variant pan op de markt te brengen. 

Niet lang daarna sloot Melvin bij hem aan. Hij ondersteunt Teun bij het inkopen, tekstschrijven en is de kookliefhebber van de twee. Na ruim een jaar pionieren brengen ze de betaalbare pannenlijn op de markt onder het merk By C&P. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist