SieMatic

Mondial

Tegelijkertijd met de belangrijkste internationale designbeurs Salone del Mobile / Eurocucina 2022 in Milaan heeft SieMatic keukenspecialisten, journalisten en interieurdesignliefhebbers van over de hele wereld uitgenodigd in de SieMatic Monte Santo-showroom – voor een spannende trip naar een nieuwe stijlwereld. Een wereld die, met zijn visionaire ontwerptaal gebaseerd op de eenvoud van geometrische vormen en de weelde van expressieve materialen, een inspirerende blik geeft in de toekomst van de luxueuze premiumkeukens van SieMatic. Op de toplocatie Porta Nuova vlak bij het centrum van Milaan transformeerden we SieMatic Monte Santo in een mondiaal podium voor deze internationale première van innovatieve nieuwe producten en designconcepten. De overweldigende respons van de professionele bezoekers tijdens de hele beursweek en vooral op de twee event-avonden voor genodigden bevestigt de ingeslagen weg en laat SieMatic optimistisch naar de toekomst kijken.

In de laatste jaren is de perceptie van luxe fundamenteel veranderd.
Omdat de huidige luxeconsumenten en de keuzes die zij maken de lat steeds hoger leggen, ervaren we een nieuwe, evoluerende definitie van luxe. Dit concept van luxe gaat niet over oppervlakkige statussymbolen die klanten willen bezitten, maar juist veel meer over wie zij willen zijn. Ze willen geïnspireerd worden door merken en er zich toe aangetrokken voelen. Merken die ze helpen om hun eigen individualiteit uit te drukken. Maar dat is niet alles: vooral luxeconsumenten wegen hun eigen waarden af tegen die van een merk, voordat ze werkelijk in dialoog gaan met dat merk.

Deze veranderende, evoluerende wereld van luxe en levensstijl heeft SieMatic bewogen om een eigentijds luxe keukenconcept te ontwikkelen dat klanten de mogelijkheid biedt om zich uit te drukken met de grootst mogelijke mate van individualiteit. Deze nieuwe lifestyle, met zijn visionaire vormentaal, combineert de eenvoud van geometrische vormen met de weelde van expressieve materialen tot een ervaring die alle zintuigen tegelijk aanspreekt. Het fascinerende samenspel van materiaal, vorm en kleur geeft de keuken een verbluffende aanwezigheid en laat hem tegelijkertijd opgaan in de omringende architectuur.

Het nieuwe SieMatic-showroomconcept, dat zijn internationale première beleeft in Milaan, is een fascinerende ervaring waarbij een kijkje in de toekomst van SieMatic premium- en luxekeukens wordt genomen. Tijdens deze ervaring worden alle zintuigen geprikkeld. Terwijl bezoekers zich onderdompelen in de nieuwe SieMatic-merkidentiteit kunnen ze zich verplaatsen tussen inspiratiezones, met een overvloed aan stilistische elementen en materialen, en uitnodigende communicatiezones. In deze creatieve sfeer kunnen klanten kennismaken met hun ware voorkeuren en eisen. Aansluitend kunnen ze in een daar speciaal voor bestemde ruimte in samenspraak met een professionele ontwerper getuige zijn van de realisatie van hun individuele en unieke keuken.

SieMatic Mondial – een spannend spel van contrasten
De fraaie materialen en de volmaakte afwerking maken de details van een SieMatic MONDIAL bijna sensueel. De geraffineerde strakheid van het design getuigt van grandeur en relevantie. Met dit expressieve uiterlijk, dat tegelijkertijd ver wegblijft van opsmuk, wordt een unieke plek gecreëerd, geheel in harmonie met zijn omgeving. En met de persoonlijkheid van zijn gebruikers. De geometrisch duidelijk getekende fronten contrasteren mooi met de expressieve elegantie van het houtfineer Oak Travertin. In hun perfecte hoeken zorgen de vanbinnen afgeronde frames voor een subtiel spel van licht en schaduw. De nieuw ontworpen grepen van geanodiseerd en geborsteld goldbronce zorgen voor een stemmig contrast.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist