Poggenpohl

+SEGMENTO Y

Keukenprogramma +SEGMENTO Y is een nieuwe interpretatie van de Poggenpohl collectie, waarmee de fabikant van design keukens zich open stelt voor jonge doelgroepen. Een keuken die niets wil, maar alles kan.

Met tot op de centimeter nauwkeurig aangepaste panelen en plafonds die van ruimtes een gesloten geheel maken. Met matte oppervlakken die het totale ensemble een tijdloos modern uiterlijk geven en die van vingerafdrukken geen lelijk keuken-tattoo maken.In vrije combinaties van witte, zwarte en grijze vlakken of monochroom. Bijzondere effecten ontstaan bijvoorbeeld door contrasterende greeplijsten. Het lijkt wel alsof Piet Mondriaan hieraan heeft meegewerkt of dat het futurisme van de jaren '60 zijn sporen heeft achtergelaten. Door het samenspel van de kleuren en deĀ  talrijke vormgevingsvarianten kan Poggenpohl nog meer op individeule wensen in gaan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist