Modulnova

Float

Deze modellijn wordt opgebouwd en ontworpen met verticale planken van 15cm verbonden met een geanodiseerde aluminium strip. De dikte van de deur is 25mm en in combinatie met hout of gelakt hout komt er een stoere uitstraling tot stand.
 Voor het openen van de deuren is er in het werkblad een rand ontworpen. Ook is er de keus voor een verticale zwart aluminium greep of push-to-open.

Het verhaal van het MODULNOVA begint medio vorige eeuw in Italië en is inmiddels wereldwijd bekend. Het is de geschiedenis van een familiebedrijf, waar kennis en vakmanschap van generatie op generatie zijn doorgegeven op het gebied van Italiaanse keukens, badkamers en interieur. Waar trends worden gezet in plaats van gevolgd en kwaliteit een vanzelfsprekendheid is. Maar vooral is het een verhaal over passie, goede smaak en de continue wil om te blijven ontdekken. Met aandacht voor innovatieve materialen, toepassingen en oogstrelende doordachte designs als resultaat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist