Zonwering op maat

Speciaal voor je huis!

De lente en zomer staan weer voor de deur, dat betekent warmere temperaturen en overvloedige zonnestralen. Erg lekker natuurlijk, maar zonnestralen zorgen er ook voor dat de temperatuur in huis flink oploopt, wat weer leidt tot hogere energierekeningen en minder comfort in huis. Zonwering op maat kan hierbij een uitkomst bieden. Wij vertellen je er meer over de voordelen van zonwering op maat. 

Voordeel 1: Betere isolatie 

Ten eerste past op maat gemaakte zonwering perfect bij je ramen en deuren, waardoor er geen ruimte is voor luchtstromen tussen de zonwering en het raam of de deur. Hierdoor kan er geen ongewenst licht, warmte of kou naar binnen komen. Dit zorgt voor een betere bescherming tegen Uv-stralen, en ook voor een betere isolatie. Het energieverbruik van je huis kan worden verlaagd doordat je minder gebruikt hoeft te maken van airconditioning. 

Voordeel 2: Stijlen naar eigen smaak 

Bij op maat gemaakte zonwering kun je kiezen uit allerlei materialen, kleuren, patronen en stijlen om ervoor te zorgen dat de zonwering past bij de inrichting van je huis en bij jouw persoonlijke smaak. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor zonwering van hout, aluminium of kunststof, met verschillende afwerkingen, zoals matte, glanzende of metallic tinten.

Voordeel 3: Duurzaamheid 

Zonwering op maat biedt een hogere mate van duurzaamheid en een langere levensduur. Omdat de zonwering speciaal voor jouw huis is ontworpen en geproduceerd, is deze beter bestand tegen slijtage en weersinvloeden. Daarnaast kun je vaak kiezen voor extra functies, zoals automatische bediening, waardoor de zonwering nog langer meegaat.

Verschillende soorten zonwering 

Rolluiken zijn een veelzijdige optie voor zonwering op maat. Naast het blokkeren van zonnestralen, bieden rolluiken extra veiligheid en privacy. Ze kunnen eenvoudig worden bediend met een afstandsbediening en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Screens zijn een moderne oplossing voor zonwering op maat. Het zijn doeken die voor ramen of deuren worden geplaatst en kunnen worden bediend met een afstandsbediening. Screens bieden privacy en helpen bij het voorkomen van schittering op tv- of computerschermen. 

Markiezen zijn een klassieke optie voor zonwering op maat en geven je huis een elegante uitstraling. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren en bieden volledige bescherming tegen de zonnestralen. Markiezen kunnen handmatig of elektrisch worden bediend en bieden ook bescherming tegen regen.

Uitvalschermen worden vaak gebruikt voor ramen op de begane grond en op de eerste verdieping van een huis. Het scherm wordt verticaal opgehangen en heeft twee armen die uitsteken, waardoor het scherm schuin naar beneden valt en effectieve bescherming biedt tegen zonlicht en warmte. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonwering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist