Stijlvol, maar functioneel

zo zorg je daarvoor in de woning!

Het inrichten van je woning; het liefst maak je het zo gek mogelijk. Toch is er niet altijd genoeg ruimte om al je dromen op het gebied van inrichting waar te maken. Daarom kun je maar beter zo efficiënt mogelijk aan de slag gaan Wij geven je vier handige tips waarmee jij de functionaliteit van vier belangrijke ruimtes in je woning vergroot. Lees snel verder! 

De woonkamer

Ten eerste pakken we de woonkamer aan. In deze ruimte draait het vooral om gezelligheid. Je moet er samen met het gezin genieten van een hapje, drankje, en natuurlijk elkaar. Een salontafel is een efficiënte en stijlvolle toevoeging aan de woonkamer. Je kunt er je snacks op kwijt, maar het daarnaast ook gebruiken als decoratieve toevoeging of opbergmeubel voor tijdschriften.

De keuken

Tover je keuken om tot een leefkeuken om meer leven aan deze ruimte te geven. Omdat we de keuken tegenwoordig meer zien als ruimte om samen te komen, zie je dit steeds vaker voorbij komen. Vaak herken je dit aan een kookeiland met barkrukken. Als er ruimte is, zou je hier ook een tafel kunnen neerzetten. Dit combineert de ruimte waar je kookt én de ruimte waar je eet. 

De slaapkamer

In de slaapkamer kamp je vaak met problemen op het gebied van opbergruimte. Je herkent vast die hoek of stoel in deze ruimte die vol zit met kleding en andere spullen die je er snel neergooit. Wellicht heb je er verder geen ruimte voor. Daarom ga je slim aan de slag met deze opbergplekken. Bespaar op een tv-meubel en zet een ladekast neer. Ook onder je bed creëer je tal van handige opbergruimtes om je spullen (uit het zicht) op te bergen.  

De badkamer 

De badkamer is vaak een van de kleinste ruimtes in je woning. Toch moet je er veel in kwijt. Daarom ga je hier zo efficiënt mogelijk om met de ruimte die je hebt. Maak vooral gebruik van hogere ruimtes waar verder niks staat. Installeer planken waarop je zoveel mogelijk kwijt kunt. Boven het bad, het toilet of zelfs onder de douche kun je van alles kwijt. 

Zoals je ziet, is het helemaal niet moeilijk om je woning functioneel en efficiënt in te delen. In vrijwel elke kamer kun je aan de slag. In de woonkamer zet je extra tafels neer als stijlvolle en functionele toevoeging. Creëer een leefkeuken om de keuken en de eetkamer te combineren. In de slaapkamer ga je slim om met de opbergruimte die je hebt. Tot slot ga je in de badkamer net wat efficiënter om met de ruimte die je hebt. Welke ruimte ga jij als eerste aanpakken?

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Woontrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist