Occhio tafelarmatuur

Luna sogno

Met zijn elegante design en verfijnde afwerking is de tafelarmatuur Luna sogno van Occhio een ware blikvanger en voegt glans, luxe en leven toe aan elke ruimte.  De lichtbron van dit tafelarmatuur verschijnt in het midden van de spiegelende glazen bol, die het licht zachtjes weerkaatst.

Deze lichtbron “fireball” van Occhio zweeft dus in het centrum van de gespiegelde glazen bol wat een magisch effect heeft. De bovenste helft van de glazen bol is sierlijk gecoat en zorgt ervoor dat het licht zacht naar beneden vloeit. Luna sogno kan in- en uitgeschakeld en gedimd worden dankzij sensoren met intuïtieve gebarenbesturing of via Occhio air. Hierdoor kan de lichtkleur van aangenaam warm naar inspirerend koel worden veranderd, zodat altijd de perfecte lichtatmosfeer bereikt wordt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist