Occhio design armaturen

Klaar voor de donkere dagen

Naarmate de nachten dichterbij komen en de avonden koeler worden, gaan de gedachten automatisch uit naar het gezellig maken van het huis. De verlichting moet die feelgood-sfeer accentueren, afhankelijk van je stemming, het tijdstip van de dag en de gelegenheid. De verschillende armaturen van Occhio bieden zowel directe als indirecte verlichting en kunnen aan elke stemming en situatie worden aangepast, waardoor er aangename lichtzones ontstaan ​​om te lezen, te eten of gewoon te ontspannen.

Gioia – een meesterwerk van veelzijdigheid
De armaturenserie Gioia, die dit jaar de ‘Gold’ iF Design Award heeft gewonnen, combineert design en innovatie. Gioia is net zo uniek als het plezier om de armaturen bijna gewichtloos te verplaatsen, het licht met eenvoudige gebaren te richten en naar wens te veranderen.

Gioia Lettura is een waar wonder onder de leesarmaturen: met zijn krachtige up- en downlight en asymmetrisch focuslicht kunnen richting, kleurtemperatuur en lichtintensiteit op elk moment en aan elke behoefte worden aangepast. Het bijna gebeeldhouwde sculptuur onthult pas op het tweede gezicht de unieke flexibiliteit: de arm en ringvormige kop kunnen vrij 360° rond worden gedraaid. Door het indirect naar boven gerichte licht kan ze ook als kamerverlichting dienen. Met »focus light« kan het licht van Gioia lettura op een specifiek gebied worden geconcentreerd – ideaal om ’s avonds ontspannen te lezen of te werken.

Sento lettura – een designklassieker
Technologie en design combineren in deze Occhio-klassieker tot een unieke ervaring: Sento lettura zorgt voor perfecte verlichting en is de ideale armatuur om te genieten van gezelligheid of om je te focussen. Het produceert licht in zijn puurste vorm, niet-verblindend en met perfect gevormde optiek. De arm van de armatuur is verkrijgbaar in twee lengtes en draaibaar, waardoor het licht perfect kan worden afgesteld voor een uitnodigend leesplezier.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist