Humble Firefly

Light your fire

Het warme gevoel en de gezelligheid van een waxinelichtje is voor veel mensen onmisbaar in het interieur. Humble heeft deze betoverende sfeer van kaarslicht weten te vangen in een nieuwe draadloze designlamp. Veilig, duurzaam en eenvoudig te verplaatsen. Het vuurvliegje dat onder het kapje lijkt te zitten zorgt voor een subtiel lichtaccent en schaduwspel. Dus ‘light your fire’ overal en altijd met Firefly!

Firefly is dimbaar (drie settings) en in vier varianten verkrijgbaar: frosted goud, smoked goud, frosted bronze of smoked bronze. Alle lampen zijn waterproof IP65-gecertificeerd: dus je kunt ze buiten laten staan!

Atmosphere, anywhere
Humble ontwikkelt draadloze lampen die opvallen door hun design en het creëren van de perfecte sfeer. De juiste verlichting verandert immers elke ruimte tot een thuis; zowel voor individuen als professionele omgevingen zoals de horeca. In alle ontwerpen draait het om langdurig gebruik en moderne gemakken. Dimbaar in drie settings, draadloos opladen of groepsbediening met afstandsbediening; Humble helpt jouw verlichtingservaring zowel moeiteloos als persoonlijk te maken. En gaat er per ongeluk iets stuk? Dan zijn de lampen heel eenvoudig te repareren door jouzelf of met de hulp van Humble.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist