Hoe richt je een huis in

voor een jong gezin?

Als je een gezin met jonge kinderen hebt en wellicht ook huisdieren, dan maak je voor de inrichting andere keuzes dan wanneer je waarde hecht aan luxe spullen en design. Een kind laat nog wel eens een glas limonade vallen of klimt met vuile schoenen aan op de bank. En als de hond net een wandeling door het bos achter de rug heeft dan loopt hij rustig met vuile poten het huis binnen. Daar moet je interieur dan natuurlijk wel tegen bestand zijn.

De voordelen van tapijttegels

Tapijttegels zijn gemakkelijk zelf te leggen. Je bestelt ze online bij rodelopers.com in diverse uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een patroon met bijvoorbeeld twee of drie kleuren. Dat heeft dan weer het voordeel dat je een tapijttegel die beschadigd is geraakt wat makkelijker kunt vervangen. Tapijttegels zijn geschikt voor verschillende ruimtes, zoals de woonkamer of een slaapkamer, maar ook voor een keuken of hal. Tapijttegels zijn zeer duurzaam, om die reden worden ze ook gebruikt bij het inrichten van een ruimte waar een evenement wordt georganiseerd.

Meubels die tegen een stootje kunnen

Kies voor meubels die je gemakkelijk kunt schoonmaken. Er zijn stoelen en banken die je eenvoudig kunt reinigen met water dankzij een speciaal geprepareerde bekleding. Als je het idee hebt dat de bank geen tien jaar zal meegaan dan kun je natuurlijk kiezen voor een bankstel van een discounter. Of breng een bezoek aan de kringloopwinkel, daar staan vaak prima bankstellen die nog heel goed een tweede ronde mee kunnen.

Zet kostbare spullen op veilige hoogte

Kinderhandjes zijn razendsnel. Als je niet wilt dat ze het geërfde vaasje of beeldje van oma stuk gooien, zet dit dan op veilige hoogte. Doe dit sowieso met voorwerpen die gevaarlijk kunnen zijn, zoals glaswerk waar een kind bij schade zich aan kan verwonden. Heb je huisdieren? Werk kabels dan weg of gebruik kabelbeschermers. Vanwege de weekmakers in kabels zien sommige dieren ze als een smakelijke lekkernij. Vooral oplaadsnoeren van telefoons en tablets zijn wat dat betreft favoriet. Al zijn die laatste er ook in stoffen uitvoering. Deze vallen bij huisdieren aanmerkelijk minder in de smaak.

Ruimte om te spelen

Kinderen moeten kunnen spelen. Je kunt daarvoor de woonkamer gebruiken, of richt een speciale speelkamer in. Het voordeel van een speelkamer is dat het speelgoed niet hoeft te worden opgeruimd. Een nadeel is dat je daar niet voortdurend toezicht kunt houden. Een speelkamer is dus alleen geschikt voor oudere kinderen die zichzelf kunnen vermaken. Zolang je een baby, peuter of kleuter in huis hebt zal je er dus mee moeten dealen dat zij onder jouw toezicht spelen. Een speelkist kan dan uitkomst bieden, hierin kan het speelgoed worden opgeruimd zodat je er niet over struikelt. Je kunt je kind daar prima bij laten helpen. Op die manier leert je kind dat er opgeruimd moet worden omdat de kabouters dit helaas niet doen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist