blomus opberg collectie.

Opruimen & poetsen is een feestje

Kijk je om je heen en zie je overal rommel? Heb je een praktische manier nodig om je spullen op te bergen? Kijk dan niet verder dan de nieuwe Redo opbergboxen van blomus. Ze bieden een plek om al je spullen te organiseren waardoor een gevoel ontstaat dat er heel veel extra ruimte is.

Met drie verschillende formaten kun je de juiste Redo opbergbox kiezen die past bij jouw behoeften, of je nu een bureau of kast wilt opruimen of je kinderen een plek wilt geven om hun speelgoed te bewaren. De Redo opbergboxen zijn ontworpen door Robin Scholtysik voor blomus en gemaakt van 100% gerecyclede papierpulp. Ze zijn dus niet alleen licht en stapelbaar, maar ook goed voor het milieu en voor je gevoel van rust en kalmte.

Schrobben maar
Ook met de 4 houten keukenborstels Aves ontworpen door Luca Galmarini krijg je zin om te schrobben en poetsen. De kleine borstels zijn FSC gecertificeerd hout en gemaakt van natuurlijke materialen. Er zijn twee verschillende hardheden en vier verschillende vormen die zijn geïnspireerd op vogeltjes. Het is een papagaai, albatros, eend en een zwaan. 

Doe jij de afwas?
Met het nieuwe afwasmiddel Satomi van Blomus is de afwas doen geen straf. De geur van verse komkommer komt je tegemoet. Clean Cucumber is een vegan product die je direct een schoon gevoel geeft met de geur van verse komkommer. Deze unieke fusion combineert het aroma van komkommer in een koele en verkwikkende geur. Afmetingen 16 cm, doorsnede 8 cm 500 ml. Er is een navulling beschikbaar van 1000 ml. 

Verder heeft Blomus nog een collectie gestreepte theedoeken en vaatdoekjes in verschillende kleuren. De Gano doeken zijn ontworpen door Frederike Martens en vervaardigd van organisch katoen. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist