Blomus kussens

Soft values

Van jacquard tot chenille, van denim tot fluweel, stoffen brengen visuele en fysieke textuur in elk interieur. Hoewel ze misschien niet de eerste overweging zijn bij het inrichten of opknappen van een ruimte, zorgt een warme deken of een zacht kussen voor een mooi accent en biedt extra comfort, zowel binnen alsook buiten. Afgezien van de praktische overwegingen, zal het juiste textiel het gevoel accentueren en kleur toevoegen, waardoor elke ruimte een gezellige sfeer krijgt.

Met dit in gedachten lanceert blomus een nieuwe collectie kussens. Het kleurenpalet varieert van rustgevende neutrale tinten tot tinten van groen, blauw en rood, in een zorgvuldig samengesteld assortiment van stoffen – van licht kasjmier tot een rijk krullend chenille.

BOUCLÉ
Het unieke weefproces van bouclé geeft dit luxueuze textiel zijn stijlvolle en verfijnde esthetiek. De rijke geschiedenis van bouclé vindt zijn oorsprong in Europa: bouclé is afgeleid van het Franse woord boucler, dat krullen betekent. Het verwijst zowel naar het garen, dat gemaakt is van een reeks lusvormige vezels van verschillende grootte, als naar de stof die met het garen geweven is, dat een gekrulde afwerking heeft en uitzonderlijk zacht is.

Het nieuwe assortiment bouclékussens met OEKO-TEX®-certificaat van blomus is ontworpen om het interieur een knusse textuur, warmte en zachtheid te geven. Of het nu op een bank of loungestoel is, of als een decoratief element in de slaapkamer, de textuur van deze stof zal bijdragen aan de algehele zachtheid van een ruimte. Ongeacht het gebruik, deze klassieke stof met zijn geluste onregelmatige oppervlak en superzacht comfort is de voor de hand liggende keuze. De bouclé kussencollectie van blomus bestaat uit vier maten en acht smaakvolle kleuren, waardoor er een veelheid aan individuele combinaties mogelijk is die in vrijwel elk interieur passen.

VELVET
Van weelderige paleisinterieurs tot decadente huizen, fluweel is overal terug te vinden. De geschiedenis van fluweel is even rijk en divers en tot op de dag van vandaag ademt het zachte textiel luxe en overvloed uit, of het nu in de mode of in het interieur wordt gebruikt.

Fluweel wordt gekenmerkt door een gestapeld oppervlak met verhoogde garenplukjes. Fluweel wordt geweven met korte lussen die in een vaste reeks scheringdraden zijn verwerkt die het licht vangen en zo een lichtgevende glans creëren. Het luxueuze gevoel en de uitzonderlijke zachtheid maken natuurlijk integraal deel uit van de aantrekkingskracht van de nieuwe blomus fluwelen kussencollectie, die in drie maten en acht kleuren verkrijgbaar zijn. Alle kussens zijn gemaakt van katoen met OEKO-TEX®-certificaat en afgewerkt met een zwarte bies. Met de vele maten en kleuren die beschikbaar zijn, kunnen unieke combinaties worden gemaakt – of creatief worden gecombineerd met blomus kussens in chenille of bouclé.

CHENILLE
Van ingetogen, minimalistische Scandinavische interieurs tot het gedurfde en kleurrijke eclecticisme van het Middellandse Zeegebied, er is een plaats voor chenille in elk hedendaags interieur. Deze uitzonderlijk zachte en donzige stof dankt zijn naam aan het Franse woord (chenille) voor rups, omdat het lijkt op de donzige look van het kleine insect. Historisch gezien wordt het zowel voor mode als interieur gebruikt vanwege zijn duurzame, ietwat zware aard, waardoor het een mooie, zachte drapering heeft.

Nu introduceert blomus een collectie kussens met OEKO-TEX®-certificaat die de vele kwaliteiten van chenille optimaal benutten. De weving van twee draden creëert een elegant discreet gemêleerd effect dat wordt omlijst door zwarte biezen. Drie maten en vier kleuren zorgen voor eindeloze combinaties – en voor een geïndividualiseerde look die textuur, kleur en persoonlijkheid toevoegt aan elke ruimte.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist