Zanussi vaatwasser

Slim Line

Door het juiste apparaat te kopen kunt u tijd, energie en geld besparen. Afwasautomaten zijn daarop geen uitzondering.Elk huishouden ruimt de automaat anders in, dus neem even de tijd de omvang en stijl te overwegen die het best bij u past.
Slim Line
Bestaat uw huishouden uit twee personen, dan gebruikt u veel minder kommen, mokken, pannen en bestek dan een gezin met drie kinderen. Een vaatwasser van 60 cm breed zal in een dag niet volledig gevuld raken en een halfvolle machine aanzetten is niet goed voor de portemonnee. Het is dan ook slimmer om te kiezen voor een
Slim Line-model, een kleinere machine geschikt voor kleinere huishoudens. De Slim Line-vaatwassers zijn ook handig als u niet veel ruimte hebt. Laat u niet om de tuin leiden door het formaat: zelfs een model van slechts 45 cm breed en 85 cm hoog heeft de waskracht van grotere modellen. Klein formaat, maar grote waskracht, dat is dubbelslim.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Witgoed?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist