Samsung wasmachines en drogers

Bespoke AI™

Met de Bespoke AI™ wasmachines en drogers onthult Samsung zijn duurzaamste, efficiëntste en intelligente wasmachines en drogers tot nu toe. Met het hoge vulgewicht en een ruimtebewust ontwerp bieden de Bespoke AI™ wasmachines en drogers krachtige, betrouwbare prestaties die energie, wasmiddel en kosten besparen. De mooie en functionele wasmachines en drogers zijn een verdere uitbreiding van Samsungs Bespoke lijn van de keuken naar de rest van het huis. De Bespoke AI™ wasmachines en drogers zijn vanaf augustus verkrijgbaar in Europa.

Samsungs nieuwe Bespoke was- en droogmachines maken wassen en drogen makkelijk en efficiënt. Zo kunnen mensen dankzij op duurzaamheid gefocuste artificial intelligence (AI) energie, water en wasmiddel besparen.

​De Bespoke AI™ wasmachines zijn uitgerust met AI Ecobubble™. Deze technologie zet wasmiddel om in bubbels die snel tot de was doordringen. Daardoor vermindert de wasmachine het energiegebruik tot 70%1 zonder in het leveren op het resultaat, zelfs bij koud water. De technologie verbetert het verwijderen van vuil op kleding met 24%2 en zorgt 45,5%3 beter voor de stoffen. Daarmee wordt kleding schoner en zorgvuldiger gewassen dan ooit.

​Gebruikers kunnen het energieverbruik terugdringen met het AI Wash programma. Deze slimme functie wast kleding grondig en voorzichtig met minder water en wasmiddel. Door het gewicht, de troebelheid van het water en de zachtheid van kleding in iedere was te analyseren, houdt de AI Wash functie bij hoe schoon de was is. Door de hoeveelheid water en wasmiddel via Autodose te optimaliseren en de week-, spoel- en centrifugetijden aan te passen, zorgt AI Wash functie iedere keer voor het beste resultaat.

​De Autodose-feature zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid wasmiddel en -verzachter voor iedere wasbeurt wordt gebruikt. Het reservoir bevat wasmiddel voor een maand wassen4, dus het is niet nodig om iedere keer het wasmiddel bij te vullen.

​Als het op drogen aankomt, dan bieden de Bespoke AI™ drogers een aantal energiebesparende mogelijkheden. De warmtepomptechnologie in de Bespoke AI™ drogers bespaart meer energie en is een zachtere manier van drogen. De Digital Inverter Compressor-technologie droogt was zo snel en efficiënt mogelijk, en levert de Bespoke AI™ drogers een energielabel van A+++5 op. AI Dry Technology beheert de temperaturen en vochtigheid en past de instellingen daarop aan. Zo is was altijd optimaal gedroogd, zonder dat energie verloren gaat. Door warme lucht te hergebruiken, vermindert de droger energiekosten.

​Tot slot zijn de AI Bespoke AI™ wasmachines en drogers – net als alle andere Bespoke-apparatuur – uitgerust met SmartThings. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om hun energiegebruik via SmartThings Energy te bekijken en bepalen. Ook geeft de service adviezen over energie-efficiëntie. Het onderdeel SmartThings Clothing Care geeft instructies om optimaal voor je kleding te zorgen en raadt het beste was- en droogprogramma aan. Ook helpt SmartThings Clothing Care je om wasprogramma’s in te plannen.

Ontworpen voor jou
De waskamer kan functioneel én stijlvol zijn. Daarom zijn de Bespoke AI™ wasmachines en drogers ontworpen volgens de ontwerpvisie van Bespoke. Dat betekent dat er ruimte is voor een complete gebruikerservaring die rekening houdt met ruimte en gebruik.

​SpaceMax™-technologie zorgt voor meer ruimte in de machine door het mechanische ontwerp te optimaliseren. Daardoor kan er een grotere trommel in de machine, zonder dat de maten worden veranderd. De wasmachines hebben een capaciteit van 11 kilogram, het hoogste vulgewicht van alle 600-millimeter wasmachines op de markt. De Bespoke was- en droogmachines kennen verder een modern design met vlakke voorkant en een stijlvolle, ronde deur van gehard glas. Zo is het strakke design de perfecte keuze voor ieder modern huishouden.

​Ook bij de installatie biedt de Bespoke Flat Design-lijn gemak en flexibiliteit. Of ze nu naast of op elkaar worden gezet, het duo past altijd in het huis.

Prestaties waarop je jaar na jaar kunt bouwen
Het kopen van een wasmachine of droger is een investering. Daarom wil Samsung er zeker van zijn dat de apparaten lang meegaan. Anders dan traditionele motoren leveren de hoogwaardige Digital Inverter Motors van de Bespoke AI™ wasmachines en drogers krachtige en stillere prestaties met verbruik van minder energie. Het gebruik van slijtende borstels is bijvoorbeeld niet nodig. Om deze prestaties kracht bij te zetten, biedt Samsung een garantie van 20 jaar6 op de Digital Inverter Motor in machines die in Europa zijn verkocht.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Witgoed?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist