KitchenAid vaatwasser

Schone en droge vaat in minder dan 60 minuten

KitchenAid mag bij de meeste mensen bekend zijn vanwege haar iconische keukenrobot, weinigen weten dat het Amerikaanse keukenmerk ook de eerste vaatwasser heeft geïntroduceerd. Niet verwonderlijk dat 65 jaar na dato wederom een revolutionaire vaatwasser uit de KitchenAid stal komt. Het nieuwe paradepaardje is de KDFX 6041. In minder dan één uur levert deze KitchenAid vaatwasser perfect gewassen en gedroogde vaat dankzij de toepassing van de Dynamic Pro Clean en de nieuwe Dynamic Dry technologieën. Het toestel verbruikt bovendien tot 30 procent minder energie. De KDFX 6041 heeft dan ook energie-efficiëntieklasse A+++ toegekend gekregen.

De vaatwasser, uitgevonden door een vrouw
De historie van de KitchenAid vaatwasser gaat terug naar 1886 wanneer een gedreven, creatieve zakenvrouw, Josephine Cochrane de afwasmachine - min of meer zoals we deze nu kennen- uitvindt en patenteert. Al snel worden haar machines in gebruik genomen in grote hotels en restaurants. Zij ontwikkelt ook een versie voor het thuisgebruik. Het bedrijf van Cochrane wordt na haar overlijden overgenomen door KitchenAid. KitchenAid brengt in 1949, op basis van de eerdere ontwerpen van Cochrane, de eerste vaatwasser voor huishoudelijk gebruik op de markt, de KD-10. De afwasmachine van KitchenAid is een technologisch hoogstandje.

Dynamic Dry levert perfecte en droge vaat binnen één uur
Vandaag brengt KitchenAid een revolutionair assortiment van drie volledig integreerbare afwasautomaten. De vaatwassers zijn uitgerust met bijzonder handige en verstelbare laadsystemen, werken zeer stil, zijn uiterst efficiënt en energievriendelijk. Dankzij de toepassing van het Dynamic Pro Clean systeem verbruiken de afwasmachines minder water en middelen om de vaat schoon te maken dan andere vaatwassers. Bijzondere aandacht is er ook voor het droogproces. KitchenAid heeft daartoe de Dynamic Dry technologie ontwikkeld die het drogen efficiënter maakt en integreert deze meteen in de nieuwste KDFX 6041. Dynamic Dry perfectioneert het droogproces. Het is een unieke technologie die uitmuntende droogresultaten geeft. Zelfs plastic servies komt droog uit de vaatwas. Binnen het gesloten systeem wordt de vochtige lucht uit de binnenruimte verwijderd, een condensatieproces in de zijwand van de afwasmachine staat vervolgens garant voor een snelle en perfecte droging. De activering van Dynamic Dry verkort de afwascyclus, afhankelijk van het gekozen wasprogramma, tot 35 minuten. Resultaat: perfecte en droge afwas in amper 60 minuten met tot 30 procent minder energieverbruik.

De KDFX 6041 integreerbare afwasmachine van KitchenAid kost 1.499 euro en is verkrijgbaar bij de officiële KitchenAid verkoopadressen.

Over KitchenAid
Sinds de lancering van de legendarische staande mixer in 1919 en de eerste vaatwasser in 1949 heeft KitchenAid op basis van deze iconische toestellen,een volledige productlijn uitgebouwd, van keukengerei tot kleine en grote huishoudelijke toestellen. Het motto van KitchenAid: professioneel resultaat aanbieden met toestellen op maat van de gepassioneerde amateur. In 2014 viert het bedrijf zijn 95ste verjaardag. KitchenAid maakt deel uit van Whirlpool Corporation, marktleider in huishoudtoestellen, met een jaarlijkse omzet van ongeveer 17 miljard dollar, 67.000 werknemers en 67 fabrieken en technology research afdelingen overal ter wereld.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Witgoed?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist