ETNA koel-vriescombinaties

de Amerikaanse (keuken)droom

ETNA lanceert een serie Amerikaanse koel-vriescombinaties in stijlvol RVS en trendy zwart. Heerlijk luxe met een water- en ijsdispenser, ongelooflijk ruim en overzichtelijk. De duurzame koelreuzen zijn voorzien van de nieuwste technieken om etenswaren langer houdbaar te houden. In de CrispZones blijven je groenten en fruit extra crispy en dankzij No-Frost Plus hoef je nooit meer de vriezer te ontdooien. Het leuke is, dat je voor deze modellen geen ‘big spender’ hoeft te zijn.

‘Icy’ topmodel  - ETNA AKV778IRVS
Topmodel is de ETNA AKV778IRVS – Deze RVS koel-vriescombinatie heeft een dispenser voor onbeperkte hoeveelheden crushed ice, ijsblokjes en water dankzij de vaste wateraansluiting. Op het LED display kunnen de temperatuur, de FastFreeze, SuperCool, de Eco- en vakantiemodus bediend worden. De Inverter Compressor vermindert temperatuurschommelingen en zorgt ervoor dat de koel-vriescombinatie stiller en energiezuiniger is. Bovendien is dit model voorzien van heldere LED verlichting, waardoor je goed zicht hebt op alle schappen. Groenten en fruit blijven extra lang vers in de ruime Crisp Zone lades met speciale vochtigheidsregeling. Zowel in het koel- als het vriesgedeelte kan eten ook langer bewaard worden omdat de temperatuur gelijkmatig is dankzij de MultiFlow360° functie. Het ontdooien van de vriezer behoort voorgoed tot de verleden tijd met de nieuwe No-Frost Plus functie, die tevens condensvorming in het koelgedeelte tegengaat.

Flexibel in RVS of zwart – ETNA AKV378IRVS en AKV378IZWA
Koud kunstje van ETNA: deze Amerikaanse koel-vriescombinatie in RVS of zwart is namelijk voorzien van een luxe water- en ijsdispenser. Dankzij de flexibel te plaatsen watertank (4,5 L) hoeft dit model niet op een waterleiding aangesloten te worden. De Inverter Compressor vermindert temperatuurschommelingen en zorgt ervoor dat de koel-vriescombinatie stiller en energiezuiniger is. Het koelgedeelte biedt een zee aan opbergruimte en heeft een handig flessenrek. Groenten en fruit blijven extra lang vers in de CrispZone lades. De MultiFlow 360° zorgt in zowel het koel- als vriesgedeelte voor een gelijkmatige temperatuur, zodat alle etenswaren langer bewaard kunnen worden. De No-Frost Plus functie maakt voorgoed een einde aan een vervelend klusje, het ontdooien van de vriezer, en gaat condensvorming in het koelgedeelte tegen.

Crossdoor – ETNA MKV581RVS
ETNA introduceert haar eerste Crossdoor koel-vriescombinatie, de MKV581RVS. De ultieme koelkast voor wie van een perfect georganiseerde keuken houdt. De dubbele deuren bovenin openen naar het heerlijk ruime koelgedeelte en is voorzien van de nieuwste, duurzame technieken. Groot voordeel is dat je in dit brede koelgedeelte gemakkelijk grote schalen en pannen kunt plaatsen. In de CrispZone lade blijven groenten en fruit langer vers dankzij de speciale luchtvochtigheidsregeling. De Convert FreshZone lade heeft de ideale temperatuur voor vlees en vis maar is ook in te stellen als CrispZone. De LED verlichting zorgt er voor dat je overal goed zicht hebt in het koelgedeelte. Je kunt er ook zeker van zijn dat de temperatuur overal stabiel is dankzij de speciale MultiFlow360° ventilatietechniek, waardoor eten langer houdbaar blijft. Het brede, dubbeldeurs, vriesgedeelte onderin heeft zes grote transparante laden. Gelukkig hoef je deze nooit te ontdooien dankzij de nieuwe No-Frost Plus functie.

ETNA, sinds 1856
Je droomkeuken bereikbaar maken, dat doen we graag bij ETNA. We zijn het meest betaalbare A-merk keukenapparatuur in de Benelux en staan voor trendy design en duurzame kwaliteit maar altijd met een vriendelijke prijs. We houden al 165 jaar de nieuwste keukentrends voor je in de gaten en zorgen ervoor dat we een assortiment hebben wat daar perfect bij aansluit. Of het nou een hippe retro-koelkast, een stoere oven of een strakke inductiekookplaat is, we bedenken en testen alles op ons hoofdkantoor in Duiven. Zo zorgen we dat onze apparaten binnen jouw budget passen en je keuken mooier maken dan je had verwacht! We zijn dan ook ontzettend trots op onze producten en daarom geven we met een gerust hart 5 jaar garantie op ál onze keukenapparatuur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist