AEG vaatwasmachines

Grip op glaswerk

We kopen een vaatwasser omdat het ons leven een stuk gemakkelijker maakt. Tenminste, dat is de bedoeling. Wok pannen, grote borden en vaak ook wijnglazen, passen echter niet in elke vaatwasser. De nieuwe AEG ProClean 2.0 vaatwasser zorgt er voor dat de bekende, rubberen afwashandschoenen voor altijd opgeborgen kunnen worden. De vaatwasser heeft namelijk niet alleen ruimte voor extra grote pannen en borden, dankzij de SoftGrips en SoftSpikes wordt voorkomen dat wijnglazen gaan schommelen en glijden.

Standaard van buiten, extra groot van binnen
Iedereen weet hoe de keuken eruit ziet na een avondje eten met vrienden: een toren van vieze borden, wijnglazen met rode wijnvlekken, vies bestek en potten en pannen. Dankzij de ProClean 2.0 is dit niet langer een probleem. Aan de buitenkant zie je het niet, maar de binnenkant van de nieuwste AEG vaatwasser is extra groot, waardoor alle vaat er zonder problemen inpast ongeacht hoe de vaat geplaatst wordt. En wanneer dat toch niet toereikend is, kan uitneembare besteklade eruit gehaald worden voor meer ruimte. Hierdoor kunnen per cyclus maar liefst 15 couverts worden gereinigd. Geen berg vaat in het vooruitzicht, maar een super gezellig avondje met vrienden!

Glazen met de hand afwassen behoort officieel tot het verleden
In veel vaatwassers passen geen champagne- en wijnglazen. En wanneer een wijnglas wel past, is de kans groot dat het glas is omgevallen en daardoor niet schoon, of soms zelfs gebroken is aan het einde van de cyclus. In de nieuwste AEG vaatwassers worden wijnglazen vastgezet door de SoftGrips. De nieuwe SoftGrips klemmen de wijnglazen – groot of klein – en voorkomen glijden en schommelen. SoftSpikes zorgen ervoor dat de glazen in een stabiele positie in de vaatwasser worden geplaatst en blijven staan. Glazen met de hand afwassen behoort hierdoor tot het verleden. Daar proosten we op!

Slim, stil en energie-efficiënt
Wanneer je na een dag hard werken thuiskomt, word je liever niet gestoord door het geluid van huishoudelijke apparaten. Het geluidsniveau van de nieuwe ProClean 2.0 vaatwasser is in het speciale silent programma slechts 37 dB (A) en te vergelijken met zacht gefluister. Hiermee is de ProClean 2.0 de stilste A+++ vaatwasser in zijn klasse. En dit energielabel heeft de ProClean 2.0 niet voor niks gekregen. Dankzij de AutoSense functie wordt de duur van de cycles en het gebruik van energie en water aangepast aan hoe vuil de vaat is. De AutoOff functie zorgt er daarnaast voor dat het energieverbruik in stand-by wordt stilgezet. Hierdoor wordt tijd, water en energie bespaard.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Witgoed?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist