Wijnkelder Klimaatkast

Vintec PREMIUM V280 Model 7

Je eigen wijnkelder in een klimaatkast. Het kan bij wijnklimaatkastkopen.nl Deze wijnkast van Vintec is ingericht met luxe houten rekken en leggers en is geschikt voor maarliefst 280 flessen wijn. Hieroor ontstaat deze prachtige uitstraling als een wijnkelder maar dan in een wijnklimaatkast. Dit model 7 is een wijnkelder die overal geplaatst kan worden. Deze is speciaal ingericht als eyecatcher met een warme uitstraling voor genbruik in huis. Extra multifunctionele planken of houten leggers zijn los verkrijgbaar. Kijk ook naar de voor geconfigureerde modellen nr. 1 t/m 6.

Deze robuuste wijnklimaatkast heeft een zwarte behuizing en een glasdeur met zwarte lijst. Deze enorme wijnkelder klimaatkast heeft digitale temperatuurregeling met LED-display en een vochtigheidsregeling via thermische pomptechnologie. De temperatuur kan individueel worden aangepast voor de boven- en onderkant van de wijnkelder klimaatkast, waardoor de wijnkast zowel kan worden gebruikt als enkele-zone wijnkast voor langdurige opslag of als een multi-zone wijnserveerkast voor het op de juiste serveertemperatuur bewaren van. Zo kan de rode wijn bovenaan in de wijnkast staan ​​bij 18 ° C, de roséwijn in het midden bij 14 ° C, en de witte wijn bij 11 ° C en de champagne / dessertwijn onderaan bij 7 ° C - alle flessen kunnen direct op de juiste temperatuur geserveerd worden.

Deze Vintec wijnkasten zijn voorzien van witte led-binnenverlichting waardoor je wijncollectie er mooi en overzichtelijk uitziet. Het licht kan constant worden ingeschakeld of alleen aan gaan als de deur open is. De UV-beschermende, getinte thermoglasdeur is links- of rechtsdraaiend te bestellen en is niet meer later omkeerbaar. Optioneel kunnen de wijnkasten worden uitgerust met schuine presentatieplanken voor b.v. in restaurants en hotels. Naast een koelelement hebben de wijnkasten ook een ingebouwd verwarmingselement en interne ventilatoren, die ervoor zorgen dat het klimaat optimaal kan worden beheerst - ongeacht de omgevingstemperatuur. Luchtuitwisseling met de omgeving vindt plaats door een verwisselbaar actief koolfilter, dat geurtjes en vuil in de wijnkast voorkomt.

Deze wijnkasten zijn een lust voor het oog.

Meer informatie kun je vinden op www.wijnklimaatkastkopen.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wijn bewaren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist