Haal de spa naar huis

tijdens deze lockdown

Het is niet niks, de huidige tijd waarin we leven en de strenge maatregelen waar we mee te maken hebben. Wat je gelukkig wel kunt doen? Er thuis iets van maken! Haal de spa naar je huis toe – dat is misschien wel makkelijker dan je denkt. We vertellen je er alles over!

Infraroodsauna in huis
Steeds meer mensen kiezen voor een infraroodsauna in huis. Wát een luxe, gewoon in je eigen woning! Zo kun je tot rust komen zonder dat je er de deur voor uit moet gaan. Er zitten veel voordelen aan infraroodsauna's, wat maakt dat je jezelf er zo’n groot plezier mee doet. De warmte zorgt ervoor dat stress en spanning verdwijnen: wel zo’n fijne gedachte in deze tijd. De sauna ontgift het lichaam: je raakt afvalstoffen kwijt door het zweten. Verder helpt de warmte bij fysieke klachten zoals spier- en gewrichtspijn, en bij huidaandoeningen zoals acne en eczeem. Kies voor dat optimale gevoel van ontspanning in eigen huis: je kunt een sauna bijvoorbeeld in een extra slaapkamer of op zolder plaatsen. Jouw infraroodsauna vind je hier – ga voor het ideale model en let op de juiste afmetingen voor de sauna in jouw huis.

Een bad of jacuzzi
Bij een spa in huis denken we ook aan een bad of zelfs een jacuzzi. Mocht je er de ruimte voor hebben, is het een mooi idee om een jacuzzi in je badkamer of tuin te plaatsen. Een bad is misschien een eenvoudigere optie – denk in dat geval bijvoorbeeld aan een bad met bubbelfunctie. Dat komt toch al aardig in de buurt van een jacuzzi! Neem er ook echt de tijd voor om in het bad te gaan zitten. Zo kom je weer even goed tot rust.

De juiste verlichting
In veel badkamers en andere ruimtes in huis is de verlichting behoorlijk fel. Als je de sfeer van een spa wilt creëren, is dat natuurlijk niet helemaal passend. Zorg daarom voor dimbaar licht, dat je minder fel kunt zetten. Ook een idee? Zet de verlichting helemaal uit en zorg voor kaarsen in de ruimte: zo ga je meteen voor een ontspannen sfeer.

Geur is belangrijk
In een spa ruikt het altijd heerlijk, naar eucalyptus bijvoorbeeld. Als je een spa in huis inricht, is geur daarom ook een belangrijk onderdeel om mee te nemen. Je kunt een eucalyptus tak ophangen in je badkamer, bijvoorbeeld bij de douche, waar een verfrissende geur vandaan komt als je aan het douchen bent of in bad zit. Maar je kunt ook denken aan geurstokjes, geurkaarsen of een aroma diffuser, in geuren als lavendel, patchouli of sinaasappel.

Zachte handdoeken en badjassen
Als je uit je sauna of bad stapt, is het wel zo’n fijn gevoel om een zachte handdoek en badjas te hebben. Onmisbaar in een spa in huis. Ga het liefst voor een grote handdoek, die je helemaal om jezelf heen kunt wikkelen. Heerlijk warm! En je zachte badjas kun je gewoon nog een tijdje dragen na je relaxmoment, bijvoorbeeld als je nog een kopje thee drinkt. Een perfecte manier om weer even helemaal tot jezelf te komen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wellness?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist