The Mosaic Factory

Valencia hexagon collectie

Het beste van beide werelden. Door het marmer te combineren met mozaïektegels, hoef je niet meer te kiezen. The Mosaic Factory heeft hier de perfecte oplossing voor en breidt daarmee de Valencia hexagon collectie uit met drie marmer varianten.  Deze hexagons zijn gemaakt van gerecycled vensterglas en daardoor dus een zeer bewuste en duurzame keus. 

De hoge kwaliteit marmer print laat de nieuwe hexagons opvallen binnen de Valencia collectie en maakt de collectie nog veelzijdiger. Naast de matte en de kleurrijke mixen zijn er nu dus ook Valencia hexagons met een meer natuurlijke look. 

De nieuwe kleuren zijn Bianco Marble, Nero Marble en Verde Marble. Deze marmerkleuren hebben een klassieke uitstraling en geven elke ruimte een stukje tijdloze luxe. Ze zijn geschikt voor wand en kunnen ook in de badkamer op de vloer worden toegepast.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloer- en wandtegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist