Een BORG beveiligingsbedrijf

onmisbaar om woninginbraak te voorkomen

Een woninginbraak kan veel schade veroorzaken, zowel materieel als emotioneel. Er is immers een vreemde jouw woning binnengedrongen en die persoon is door jouw persoonlijke eigendommen gegaan. Voor veel slachtoffers is dan ook niet alleen de meegenomen buit pijnlijk, maar ook de emotionele schade: er is niets vervelender dan een gevoel van onveiligheid in eigen huis.

 

Het is daarom zaak om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Een BORG beveiligingsbedrijf kan hierbij helpen. In dit artikel leggen we uit waarom je een BORG certificaat nodig hebt en hoe een BORG beveiligingsbedrijf kan helpen om woninginbraak te voorkomen.

Wat is een BORG beveiligingsbedrijf?
Een BORG beveiligingsbedrijf is een bedrijf dat gespecialiseerd is in inbraakbeveiliging, zowel van woningen als ondernemingen. Zo’n beveiligingsbedrijf heeft de kennis en expertise die nodig is om woningen, appartementen en allerlei soorten bedrijfspanden op de juiste manier te beveiligen. Dit doen ze door middel van onderzoek, waarin de risico’s die specifiek voor jouw situatie van toepassing zijn in kaart worden gebracht. Daarna wordt er een plan opgesteld om die risico’s te verminderen.

Hoe kan een BORG beveiligingsbedrijf bijdragen aan het voorkomen van woninginbraken?
Een BORG beveiligingsbedrijf kan op verschillende manieren bijdragen aan het voorkomen van woninginbraken. Doordat de risico’s eerst in kaart worden gebracht weet je direct waar je op moet letten: zijn de sloten in je ramen en deuren wel stevig genoeg? Beschik je over voldoende verlichting? En welk type beveiliging past bij jouw woonsituatie? Daarna wordt een beveiligingsplan opgesteld dat is afgestemd op die risico’s. Bijvoorbeeld het installeren van een alarm- en of camerasysteem, het plaatsen van automatische verlichting op strategische plekken en het aanschaffen van inbraak cilinders.

Een BORG certificaat ontvangen voor je verzekeringspolis: schakel een BORG beveiligingsbedrijf in
Wanneer je je woning wilt verzekeren tegen woninginbraken is het mogelijk dat je zorgverzekeraar vraagt om een BORG certificaat. Dit certificaat kan alleen worden afgegeven door een BORG erkend beveiligingsbedrijf en je toont hiermee aan dat je de maatregelen die door een BORG beveiligingsbedrijf worden aanbevolen hebt genomen.

Zo’n erkend bedrijf wordt regelmatig gecontroleerd en beoordeeld op basis van hun deskundigheid, betrouwbaarheid van het personeel en de kwaliteit van hun werkzaamheden. Door een BORG beveiligingsbedrijf in te schakelen weet je dus zeker dat je beveiliging echt op orde is en ook door de verzekeraar geaccepteerd wordt.

Kies voor een BORG beveiligingsbedrijf om woninginbraak te voorkomen
Door je beveiliging over te laten aan een BORG beveiligingsbedrijf weet je dus zeker dat jouw woning op een professionele manier is beveiligd en de kans op woninginbraak verkleind is. Bij een geslaagde inspectie van een beveiligingsbedrijf ontvang je een BORG certificaat, waarmee je aan je verzekeraar kan aantonen dat je maatregelen hebt genomen om je woning en je inboedel te beschermen. Met de wetenschap dat al je veiligheidsmaatregelen door een vakman gekeurd zijn én correct geïnstalleerd zijn kun je met een gerust hart van huis en kantoor gaan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Veilig wonen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist