Comelit deurintercomsysteem

Volledig draadloos

Deurintercom aanleggen bij een hek of poort of in een woonhuis is vaak een probleem doordat de bekabeling niet kan worden voorzien. Comelit richt zich op innovatieve oplossingen in deurintercom en heeft met Ipower een bijzonder systeem op de markt gebracht waarop patent geldt! Naast de 230V netspanning is geen andere bekabeling nodig om een deurintercom installatie aan te leggen.Overal waar netspanning is werkt de deurintercom! Het entreepaneel wordt aangesloten op de netspanning en de monitor kan via de adapter op ieder wandcontactdoos worden aangesloten in huis! Wordt er aangebeld dan kan overal waar een monitor verbonden is met een gewone wandcontactdoos de oproep worden aangenomen, een gesprek worden gevoerd en de deur wordt geopend!

Ipower wordt geïntroduceerd voor een- en tweegezinswoningen. Juist voor deze doelgroep is dit systeem bijzonder geschikt en een unieke oplossing. Vanaf de poort of het hek hoeven geen kabels te worden gegraven terwijl de 230V in bijna alle gevallen voor verlichting en de elektrische poortsturing aanwezig is. Binnen in de woning kunnen zoveel monitoren worden aangesloten als is gewenst. Het systeem werkt op de beproefde "home plug" standaard. Het is mogelijk om een korte film op te slaan op het moment dat wordt aangebeld en een intercomfunctie tussen de verschillende aangesloten monitoren is standaard. Dit uniek gepatenteerde systeem toont dat Comelit werkelijk innovatief is in de deurintercommarkt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beveiliging?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist