Brinno DeurCamera

Innovatieprijs Veilig Wonen 2010

De Brinno DeurCamera, een digitale versie van de deurspion, is tijdens het congres Veilig Wonen op 6 oktober jl. verkozen tot winnaar van de Innovatieprijs Veilig Wonen 2010. Deze prijs wordt om de twee jaar door het CCV (Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid) uitgereikt aan een fabrikant van een product dat gericht is op het voorkomen van woninginbraken of woningovervallen. De DeurCamera was genomineerd vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid, lage prijs, veiligheidsbevorderende effect en innovatieve karakter.Eenvoudigste oplossing voor inbraakpreventie
De kracht van de DeurCamera zit in zijn eenvoud. Dankzij een LCD scherm kan iedereen zien wie er voor de deur staat, ongeacht handicap, lengte of leeftijd, en er kan worden ingezoomd voor nog beter beeld. Dankzij de lage aanschafprijs, eenvoudige bediening met slechts één knop en gemakkelijke installatie is de DeurCamera één van de makkelijkste oplossingen om een huis te beveiligen tegen ongewenste bezoekers.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beveiliging?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist