ABUS binnendomecamera's

Dag en nacht overzicht

De nieuwe generatie dag/nacht IR netwerk binnen- en buitendomecamera's van ABUS Security-Center zijn dankzij 720p resolutie volgens HD-norm, geïntegreerde IR LED's en robuuste behuizingen zelfs opgewassen tegen de moeilijkste omgevingsomstandigheden.De IP domecamera's zijn verkrijgbaar in LAN- of WLAN-uitvoering als vandaal- en weerbestendige buitenmodellen en als versies voor binnentoepassingen. Alle modellen zijn uitgerust met de optie om decentraal en voordelig via een micro-SD-kaart met max. 32 GB direct in de camera's op te nemen.

Veiligheid voor binnenruimtes: ABUS netwerk 720p binnendomecamera's
De binnendomecamera's met LAN- of WLAN-gegevensoverdracht (artikelnr. TVIP31501/TVIP31551) en een vaste brandpuntsafstand van 4 mm zijn optimaal geschikt voor de 24 uursbewaking van winkels, kantoren of entrees. De ingebouwde IR-verlichting, met een bereik van 10 m, kan qua intensiteit worden ingesteld. Hierdoor worden bijvoorbeeld overbelichte objecten bij de nachtelijke bewaking vermeden.

Het aangesloten recordersysteem neemt zowel de videostream met de hoge als de lage resolutie waar en geeft afhankelijk van meervoudige of volledige beeldweergave de passende stream weer. Hiermee is een vloeiende weergave van alle details altijd gegarandeerd.

Ideaal voor moeilijke omstandigheden: ABUS netwerk 720p buitendomecamera's
Zowel overdag als 's nachts, in de regen of op extra vuile en stoffige plaatsen – de ABUS netwerk 720p buitendomecamera's met WLAN-optie doen hun werk (artikelnr. TVIP71501/TVIP71551). Toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld parkeerplaatsen, in- en afritten evenals zeer stoffige binnenruimtes, zoals magazijnen. In de robuuste, slagvaste, stof- en weerbestendige behuizing volgens IP66-norm zijn een varifocaal objectief met een groothoek brandpuntsafstand van 2,7 tot 9 mm, 720p resolutie volgens HD-norm en regelbare infrarood LED's met een bereik van max. 15 m geïntegreerd. Door de bijzonder robuuste complete uitrusting zijn de ABUS netwerk 720p buitendomecamera's echte allrounders.

Eenvoudige en snelle installatie
Alle 720p binnen- en buitendomecamera's kunnen dankzij WLAN-optie bijna locatieonafhankelijk worden geïnstalleerd. Er is alleen een 12 V DC stroomvoorziening nodig. Via een extra analoge video-uitgang kunnen de camera’s eenvoudig via een servicemonitor worden geconfigureerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beveiliging?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist