Wat is een hoog laag bed

En hoe helpt het jou met uit bed te stappen?

Uit bed komen kan worden bevorderd door een hoog laag bed. Er zijn al veel hulpmiddelen ontwikkeld om uit bed te stappen, maar met een hoog laag bed scheelt het je wel heel veel moeite.

 

Wat is een hoog laag bed?
Als je aan een hoog laag bed denkt, is het waarschijnlijk dat je aan een verhoogd bed voor ouderen of mensen met een beperking denkt. Zo’n bed maakt het makkelijker om in- en uit bed te stappen. Dit type bed wordt ook wel een elektrisch verstelbaar bed genoemd.

Hoe helpt het jou om uit bed te stappen?
Als je in bed ligt, is het soms erg moeilijk om eruit te stappen. Een hoog laag bed helpt hierbij. Dit type bed is verstelbaar in hoogte, waardoor je het bed gemakkelijk aan kunt passen aan de juiste uitstap hoogte. Op deze manier stap jij altijd gemakkelijk uit bed, zonder dat je hulp nodig hebt.

Wat zijn de voordelen van hoog laag bedden?
Hoog laag bedden zijn speciaal ontworpen om mensen met beperkte mobiliteit te helpen in en uit bed te komen. Ze zijn verkrijgbaar in een scala aan maten, stijlen en prijzen. Er is dus altijd een model dat perfect bij jou past. Hoog laag bedden kunnen ook worden aangepast met verschillende soorten matrassen, kussens en lakens om ervoor te zorgen dat je comfortabel ligt.

Kosten van een hoog laag bed
Wanneer je een hoog laag bed koopt, zijn er verschillende kosten die je moet overwegen. Het bed zelf is natuurlijk een aankoop, maar daarnaast zijn er ook kosten voor de montage ervan en eventuele extra's zoals het matras, de lattenbodem of dekbedovertrek.

Als je een goedkope optie wilt, dan kun je ervoor kiezen om het bed zelf te maken. Dit is zelf goed te doen. Er zijn ook veel goede en betaalbare hoog laag bedden te koop in winkels of online.

Moeite om uit bed te stappen? 
Een hoog laag bed kan erg waardevol zijn voor mensen die moeite hebben om uit bed te stappen. Het is eenvoudig te verstellen en je kunt het bed precies aanpassen aan jouw behoeften. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist