Ergosleep boxspring

Lincoln

Slaap is niet zomaar slaap; het is optimaal tot rust komen en jezelf opladen voor de nieuwe dag. Iedereen heeft unieke voorkeuren en behoeften als het gaat om slapen, want elk lichaam is verschillend. Om het perfecte bed voor jou te vinden, wordt bij Ergosleep® jouw persoonlijke SLAAP-DNA® gemeten, zodat elk bed ergonomisch aangepast kan worden aan jouw lichaam. En het design? Dat kies jij helemaal zelf!  

De Lincoln boxspring heeft een kenmerkend hoofdbord met een lichte afronding en een zadelstiksel. Hou je van strak en modern? Of kies je gezellig en warm? Door de uitgebreide keuze uit pootjes, stoffen en kleuren is deze boxspring helemaal aan te passen naar jouw stijl in de slaapkamer.

De boxspring is beschikbaar in drie verschillende lengtematen: 200 cm, 210 cm en 220 cm. Voor de breedte is er keuze uit acht maten: 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm en 200 cm. Hierdoor is het bed perfect af te stemmen op jouw slaapkamer en comfortbehoeften!

Ergosleep
Ergosleep® is een Belgisch merk voor bedbodems en matrassen. Alle bedsystemen, zowel voor lattenbodems als boxsprings, worden in België gemaakt door echte vakmensen die met hun oog voor detail en afwerking zorgen voor een bed van de allerhoogste kwaliteit.

De revolutionaire Ergosleep® Technology is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk, universitair onderzoek, diverse patenten en een continue samenwerking met experts in ergonomie. Met de 8 minuten durende SLAAP-DNA® meting in de Ergosleep® Cocoon in de winkel wordt ieders persoonlijke lichaamsprofiel gemeten, waarop de bedbodem, het matras én het kussen 100% gepersonaliseerd worden. 

Bij Ergosleep® staat ergonomie voorop, om de perfecte slaapervaring te creëren. Maar alle bedden hebben een stijlvol design en passen op die manier in verschillende interieurstijlen

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist