TARAS buitensauna van KLAFS

vakantie-oase in eigen tuin

Wilt u alsmaar zoekend blijven? 't Goede is zo dichtbij", wist Goethe al. Tegenwoordig brengen mensen veel van hun vrije tijd en vakanties thuis door. KLAFS biedt niet alleen het perfecte antwoord op deze voortdurende ‘staycation’-trend, maar ook een prachtige plek om de natuur te ervaren tijdens het gebruik van een sauna. De wereldmarktleider voor sauna's, wellness en spa's presenteert een rustgevende retraite voor in de tuin of op het terras: de nieuwe TARAS buitensauna. TARAS biedt een zeer compleet, functioneel en stijlvol saunapakket, dat kan worden aangepast aan de individuele ontwerpwensen. De optimaal geïsoleerde constructie is vervaardigd volgens de nieuwste normen en belooft korte opwarmtijden en een constant aangenaam warmtegevoel. Dit alles maakt dat TARAS een harmonieus onderdeel van uw persoonlijke tuinontwerp en een ontspannend toevluchtsoord in de natuur wordt, dat elke reislust doet vergeten.

Buiten bij u thuis
De wereldmarktleider voor sauna's, wellness en spa's ontwikkelt al vele jaren ontspanningsoases met een tijdloze esthetiek voor thuis. Nu bewijst KLAFS eens te meer dat een tuinsauna als gezondheidsbevorderend en rustgevend toevluchtsoord ook elegant en mooi kan worden vormgegeven, waardoor het een blikvanger wordt voor de tuin en het terras. De TARAS buitensauna verandert uw groene privéruimte in een complete oase van ontspanning. Omgeven door de natuur biedt het niet alleen tal van gezondheidsvoordelen, maar versterkt het ook het gevoel van oorspronkelijkheid door de rustgevende, natuurlijke sfeer: of het nu gaat om de beleving van de verschillende seizoenen met hun geheel eigen facetten, het direct afkoelen in de frisse lucht of het gevoel één te zijn met de natuur - een saunabad buiten in de tuin is een weldaad voor lichaam en geest.

Design op maat dat niets te wensen overlaat
Het ontwerp van TARAS zet de standaard voor een esthetische buitensauna, die het uiterlijk van elke tuin verfraait. De extreem slanke en eigentijdse dakconstructie van slechts 30 cm hoog geeft de sauna een moderne elegantie en de harmonieus op elkaar afgestemde wand- en plafondstructuren zorgen voor een uitgebalanceerd totaalbeeld. Met 23 verschillende indelingsvarianten, met en zonder voorportaal, glazen puien, optionele panoramavensters en zijramen en innovatieve gevelontwerpen voor de buitenbekleding, zoals de gebeitste houten bekleding, metallic-afwerkingen of een kameleon-look, wordt de TARAS buitensauna een harmonieus onderdeel van uw individuele tuinontwerp.

Deze verscheidenheid aan ontwerpopties biedt KLAFS ook voor de hoogwaardige binneninrichting: de wandbekleding is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, zoals vuren softline, essen onbehandeld, essen thermo behandeld met bandzaagsnede, hemlock, walnoot, wengé fineer paneel of oud hout imitatie. De vrij zwevende ligbank geeft TARAS een extra vleugje elegantie. Aanvullende sfeerverlichtingselementen, zoals de indirecte rugleuning- en ligbankverlichting SUNSET of SUNSET L en de MAYLA of NOOA saunalampen zorgen voor een gezellige sfeer.

De beste kwaliteit voor een gezonde, langdurige en duurzame saunabeleving
De TARAS combineert niet alleen een puristisch, modern design met kostbare momenten van ontspanning in de privé-sauna, maar biedt ook een optimale warmte-isolatie. Dit wordt gegarandeerd door de gebruikelijke KLAFS-kwaliteit: dankzij een doordachte constructie en de gebruikte hoogwaardige materialen, die in vele gedetailleerde stappen zorgvuldig worden verwerkt, is de TARAS extreem weer- en vorstbestendig. Of het nu gaat om gebeitste houten bekleding, een metallic-afwerking of een innovatieve kameleon-look, de robuuste buitenbekleding is voorbereid op alle weersomstandigheden en zorgt voor blijvende schoonheid en langdurig saunaplezier. Bovendien voldoet de warmte-isolatie aan de nieuwste kwaliteitsnormen en zorgt deze voor een allround goed gevoel tijdens het saunabaden.

Perfect saunaklimaat dankzij gelijkmatige warmteverdeling
Over isolatie gesproken: bij de nieuwe buitensauna vertrouwt KLAFS op sterk geïsoleerde houten constructie-elementen, in combinatie met optioneel 3-ruits isolatie glas en uiterst efficiënte toegangsdeuren. Dit voorkomt tocht en kou door warmteverlies via het glas. Zo is de warmte gelijkmatig door de hele ruimte voelbaar en ervaren saunabezoekers een aangenaam saunaklimaat dat niets te wensen overlaat. De opwarmtijden worden ook aanzienlijk verkort dankzij dit energiezuinige ontwerp, de sauna is in slechts 30 tot 40 minuten klaar voor een aangenaam saunabad, zelfs op winterdagen met koude buitentemperaturen.

Het KLAFS-totaalpakket: snel en ongecompliceerd naar uw eigen wereld van welzijn
Wie kiest voor een TARAS buitensauna profiteert van een volledig ongecompliceerd proces. Dankzij een hoge mate van prefabricage in de KLAFS-fabriek in Schwäbisch Hall, Duitsland, wordt de sauna binnen één dag volledig en snel geïnstalleerd en volledig afgewerkt opgeleverd. Hierdoor is tijdrovende montage van afzonderlijke onderdelen niet meer nodig. De klant koopt de sauna bovendien voor een vaste prijs zonder extra montagekosten. KLAFS coördineert de installatie, organiseert de kraan en biedt ondersteuning aan in samenwerking met bijvoorbeeld de hovenier.

Het enige waar u zelf voor hoeft te zorgen, is de stroomvoorziening, een stevige fundering en mogelijk een bouwvergunning van uw gemeente. Een fundering van gewapend beton, een schroeffundering, een dakterras of steunpoten, de TARAS buitensauna vindt altijd zijn plek. Het dagelijkse leven en het verlangen naar onbekende plekken om te ontspannen, verdwijnen snel naar de achtergrond.

Dankzij de hoogwaardige materialen, de superieure afwerking en de gezellige sfeer is de TARAS buitensauna niet alleen een garantie voor exclusieve momenten van ontspanning met bijzonder saunacomfort, maar ook een blikvanger in elke tuin.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wellness?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist