Leolux Caruzzo

Ontwerp bestaat 10 jaar

Hij is jong en dynamisch, maar toch is het alweer 10 jaar geleden dat de Leolux-Caruzzo door Hagenaar Frans Schrofer wordt ontworpen. Kort daarna, in januari 2015, presenteert de Nederlandse designproducent zijn draaifauteuil tijdens de internationale meubelbeurs van Keulen. In datzelfde jaar wordt Caruzzo meermaals onderscheiden, onder meer met een Reddot Award.

"Gevaarlijk snel of luxueus langzaam, Caruzzo is ontworpen voor jouw reistempo op de snelweg van het leven. Hij straalt een dapper zelfvertrouwen en ongelooflijke elegantie uit, met zijn gespierde brede schouders, uitnodigende armleuningen en de handgemaakte siernaad op de rug." – Frans Schrofer.

Ambachtelijk
Met zijn hoge rug en de ‘oren’ is Caruzzo een archetypisch voorbeeld van een comfortabele draaifauteuil. De ronding aan de achterzijde geeft het ontwerp snelheid en je herkent meteen de hoogwaardige afwerking aan de kostbare bekledingsmaterialen en de handgeregen siernaad aan de achterzijde, die het ambachtelijk vakmanschap van de Leolux-medewerkers toont.

Een Caruzzo voor iedereen
Caruzzo personaliseren kan op vele manieren. De bekleding van de binnen- en buitenzijde kan apart gekozen worden; bijvoorbeeld een combinatie van stof en leer. Die eigen keuze is er ook bij de kleur van de siernaad aan de achterzijde. Verder zijn er zijn twee onderstellen leverbaar en, net als de draaivoet, wordt de bediening van het neigmechaniek in een kleur naar wens gelakt of gepoedercoat. Voor meer comfort is er een hoofdkussentje beschikbaar en heb je de keuze uit twee poufs, elk met een eigen design-uitstraling.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist