Luxaflex horren in huis

Geen gezoem en niet meer niezen

De eerste muggen van het jaar zijn weer gespot! Omdat dit over het algemeen geen graag geziene gasten in huis zijn, zijn er verschillende manieren om ze buiten de deur te houden. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van horren. Luxaflex®, marktleider op het gebied van raambekleding, geeft je tips hoe je moeiteloos kunt genieten van het voorjaar.  

Ventileren kun je leren
We hebben de afgelopen periode al een paar keer een voorproefje gehad van de heerlijke lentezon. Nog even en dan kunnen we vol enthousiasme de ramen openen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat! Helaas staat de lente ook gelijk aan de start van het pollenseizoen, waardoor het genieten van frisse lucht soms wordt belemmerd. Ook daarvoor biedt de nieuwe collectie Luxaflex® horren de oplossing: twee vliegen in één klap.

Nieuwe gaasopties
Met de nieuwe collectie presenteert Luxaflex® geavanceerde gaasopties die traditionele materialen overtreffen. Met het ClearView gaas wordt het zicht dankzij dunne draden naar buiten verbeterd, terwijl 25% meer ventilatie wordt geboden dan bij standaard zwart gaas. Zo behoud je een goed uitzicht op bijvoorbeeld je tuin en kun je met plezier het bloeien van de planten en bloemen bewonderen. Heb je last van hooikoortsverschijnselen? Met het Poll-Tex® gaas, gecertificeerd door Ecarf*, wordt meer dan 90% van de pollen uit de lucht gefilterd. Zo verminderen jouw klachten aanzienlijk binnenshuis en kun je ongestoord relaxen.

Persoonlijke touch
Naast deze geavanceerde gaasopties, zijn er ook nog andere mogelijkheden. Zo biedt Luxaflex® gaasopties in het zwart en grijs, vlak gaas en geplisseerd gaas en kun je kiezen uit een breed palet aan profielkleuren en structuurlakken. Zo vind jij altijd een soort die past bij jouw interieur en exterieur. Heb je een moderne stijl? Denk dan eens aan een antraciet hor. Wil je een statement maken met je raamdecoratie? Denk dan eens aan de kleur dennengroen of staalblauw voor je inzethorren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist