Welke magazijnstelling

past bij jouw magazijn?

Om te weten welke magazijnstellingen jij het beste aan kunt schaffen voor in jouw magazijn, is het goed om te weten welke artikelen jij wilt gaan opslaan. Heb jij bijvoorbeeld een webshop met kappersproducten? Dan heb je misschien wel verschillende soorten stellingen nodig, omdat je diverse maten producten in jouw assortiment hebt. Denk bijvoorbeeld aan shampoo, dit is verkrijgbaar in allerlei formaten, van 1 liter tot wel 10 liter. Om jou wat meer inzicht te geven over de magazijnstellingen, geven wij jou in deze blog meer informatie over de verschillende magazijnstellingen.

Palletstellingen
Palletstellingen zijn misschien wel de meest bekende en gebruikte magazijnstellingen in een magazijn. Palletstellingen zijn speciaal ontworpen om pallets mee op te slaan. Deze stellingen zijn erg handig wanneer je gebruik maakt van pallets met verschillende afmetingen. Een palletstelling bevat horizontale plaatsingen in rijen van verschillende niveaus. Wanneer je hier gebruik van maakt is het belangrijk om een stapelaar aan te schaffen. Om deze te gebruiken heb je wel een certificaat nodig!

Grootvakstellingen
Ben je van plan om grote en zware producten op te slaan, maar wil je geen gebruik maken van pallets? Dan is een grootvakstelling misschien de juiste stelling voor jou. Een grootvakstelling is eigenlijk een groot opslagrek wat bestaat uit staanders en houten planken die op grote liggers worden geplaatst, wat ervoor zorgt dat deze stelling zware producten kan tillen. Een groot voordeel van de grootvakstellingen is dat het een lange levensduur heeft en flexibel ingericht kan worden.

Draagarmstellingen
Draagarmstellingen worden gebruikt voor de opslag van lange goederen, zoals plaatmaterialen, profielen en buizen. Deze stellingen bieden de perfecte uitkomst voor dit soort artikelen en kunnen eenvoudig uit in en uit de stellingen worden gehaald door een heftruck of stapelaar. Een voordeel van deze stellingen is dat het flexibel in te richten is en je nu optimaal gebruik maakt van jouw ruimte.

Gebruikte magazijnstellingen
Ga je liever op zoek naar een goedkopere variant van de magazijnstelling? Dan kun je ervoor kiezen om gebruikte magazijnstellingen aan te schaffen. Je hebt keuze uit verschillende soorten stellingen, zoals een legbordstelling, maar ook een grootvakstelling. Naast dat deze stellingen goed zijn voor jouw portemonnee zijn ze ook nog eens duurzaam. Daarnaast worden de magazijnstellingen eerst geïnspecteerd op de kwaliteit. Op deze manier heb je gegarandeerd een goede kwaliteit magazijnstelling.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist