5 perfecte meubelstukken voor je containerwoning

sfeer maken in kleine ruimtes

Heb je de sprong gewaagd en besloten om in een containerwoning te gaan wonen? Dat is super cool! Containerwoningen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook uniek in stijl en super aanpasbaar. Maar nu komt de volgende uitdaging: het inrichten. Je wilt natuurlijk meubelstukken die niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch, gezien de beperkte ruimte. Hier zijn vijf perfecte meubelstukken die je nieuwe knusse huisje helemaal af zullen maken.

Een multifunctionele slaapbank

Het eerste meubelstuk dat perfect geschikt is voor containerwoningen van bijvoorbeeld All-units.nl is een multifunctionele slaapbank. Veel containerwoningen beschikken namelijk niet over een oneindige hoeveelheid ruimte, waardoor het zaak is om zo veel mogelijk met de beschikbare ruimte te doen. Een multifunctionele slaapbank zorgt ervoor dat je je slaapkamer naar je woonkamer kunt transformeren en vice versa. Met een simpel mechanisme is dit binnen mum van tijd gebeurd. Zet dan ook dit meubelstuk met stip op nummer 1 op je meubel lijstje.

Een opvouwbare eettafel

Een andere geweldige toevoeging aan je containerwoning is een opvouwbare eettafel. Dit stukje innovatie is ideaal voor kleine ruimtes, omdat je het alleen uitklapt wanneer je het nodig hebt. Stel je voor dat je vrienden over de vloer hebt voor diner; met een opvouwbare eettafel creëer je in no-time een gezellige eethoek. En als de gasten weg zijn? Dan klap je de tafel gewoon weer in en heb je alle ruimte weer voor jezelf.

Wandrekken

Wandrekken zijn de tovenaars van de opbergruimte, vooral in kleinere woningen zoals containerhuizen. Zonder dat ze veel plaats innemen, bieden ze toch een hoop opbergruimte. Dit is perfect voor boeken, planten of je favoriete foto's. Tevens is het mooi dat wandrekken er in allerlei soorten en maten bestaan. Of je nu gaat voor een minimalistische stijl of juist een industrieel tintje wilt toevoegen; er is altijd wel een wandrek dat bij jouw smaak past.

Een compact bureau

Voor de thuiswerkers onder ons is een compact bureau een onmisbaar element in elke kleine ruimte. Het biedt niet alleen een specifieke plek om geconcentreerd te kunnen werken, maar het zorgt er ook voor dat werk en privé gescheiden blijven. Kies voor een bureau dat je kunt dichtklappen of wegrollen als je klaar bent; zo transformeert je werkplek in een handomdraai weer terug naar een woongedeelte. Dit maakt het mogelijk om in een kleine ruimte toch productief te zijn zonder dat je wooncomfort eronder lijdt.

Stoelen die op te stapelen zijn

Stoelen die je kunt opstapelen zijn een uitkomst in kleinere ruimtes of wanneer je gewoon flexibel wilt zijn met je zit-opties. Ze besparen niet alleen enorm veel ruimte wanneer ze niet in gebruik zijn, maar bieden ook de mogelijkheid om snel wat extra zitplaatsen te creëren als je bezoek hebt. We hebben immers allemaal wel eens die momenten gehad waarop er onverwachts gasten voor de deur staan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist