Een tweede huis kopen

in Spanje

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Spanje of geld investeren in een pand om te verhuren? Dan zijn hier zeker meer dan genoeg mogelijkheden voor in Spanje. Wel werkt dit alles iets anders dan je misschien in Nederland gewend bent en in dit blogartikel gaan we je dan ook precies vertellen wat hier de voordelen van zijn. Lees snel verder.

Altijd een plekje voor jezelf
Spanje is een geweldig land om naar op vakantie te gaan en jaarlijks besluiten tienduizenden Nederlanders dan ook om deze kans te pakken. Toch gaat het bij de meeste mensen wel kriebelen en gaan ze op zoek naar een plek voor zichzelf. In dit geval is het natuurlijk een droom om te beschikken over je eigen woning. Hier kan je bijvoorbeeld naar toe gaan wanneer je wilt en in dit geval zit je dan ook nergens aan vast. Op de momenten dat je er niet aanwezig bent zou je er eventueel voor kunnen kiezen om de woning te verhuren aan derden. In dit geval kan je vakantiewoning ook nog eens een extra zakcentje opleveren.

Meer dan genoeg aanbod
Een huis kopen aan de Costa Blanca óf één van de andere vele prachtige streken die Spanje rijk is? Dan zal je in vrijwel alle gevallen kunnen rekenen op een uitgebreid en divers aanbod. Het woningaanbod in Spanje is namelijk bijzonder uitgebreid en of je nu op zoek bent naar een traditionele Spaanse woning of bijvoorbeeld een prachtige nieuwbouwvilla, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij raden je dan ook zeker aan om niet direct genoegen te nemen met de eerste woningen die op je pad terechtkomen, maar de tijd te nemen voor het vinden van je droomwoning.

Nederlandse financiering mogelijk
Een ander belangrijk voordeel van het kopen van een tweede huis in Spanje is dat je in de enkele gevallen gebruik kunt maken van een Nederlandse hypotheek om deze woning te financieren. Houdt er wel rekening mee dat je in Spanje een woning voor maximaal 70% kunt financieren. De overige 30% vallen dus voor eigen rekening. Hiernaast zal je ook rekening moeten houden met zo’n 10% aan kosten koper over de aankoopprijs. Het is raadzaam om bij je bank na te gaan of het mogelijk is om een hypotheek te verkrijgen voor de aankoop van een tweede huis in Spanje.

In dit blogartikel hebben we enkele van de belangrijkste voordelen van een tweede huis in Spanje voor je op een rijtje gezet.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Makelaardij?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist