Boston collectie Villeroy & Boch

Een kleurig feest op tafel!

Gekleurde glazen zijn niet meer weg te denken op tafel. Waarom zou je kiezen voor een transparant glas als je niet alleen je drankje kan opvrolijken met een gekleurd glas, maar ook de hele tafelsetting! Met colour blocking – mixen en matchen van verschillende kleuren – breng je zo een kleurig feest op tafel. De twee nieuwe kleuren uit de populaire collectie Boston van Villeroy & Boch maken dit heel eenvoudig: het levendige, roze Berry en zonnige, gele Saffron zorgen voor een prachtige kleurenexplosie!

Met een wijnglas, waterglas, longdrinkglas en een champagneglas is er voor elke gelegenheid een passende match. De Boston collectie van Villeroy & Boch is in acht verschillende kleuren verkrijgbaar.

Over Villeroy & Boch
Villeroy & Boch is al meer dan 275 jaar een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat voor innovatie, traditie en design. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer and Wellness en Dining & Lifestyle van een kwaliteit die een gerenommeerd internationaal lifestylemerk betaamt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist