Pelgrim IKR4092 kookplaat

Groots en geurvrij koken

Het Nederlandse keukenmerk Pelgrim lanceert met de IKR4092 geen gewone kookplaat. Met haar panorama design en het geavanceerde, automatische afzuigsysteem aan de achterzijde is dit nieuwe model een opvallende noviteit.

Een van de meest opvallende kenmerken is de panoramische plaat, waarbij alle kookzones op een rij zijn geplaatst. Dit betekent dat thuiskoks niet langer hoeven te jongleren met pannen en over andere zones hoeven te hangen om bij hun gerechten te komen. Deze naadloze lay-out zorgt voor een moeiteloze en efficiënte kookervaring.

De IKR4092 is uitgerust met een geavanceerd afzuigsysteem dat is geïntegreerd aan de achterkant van de kookplaat. Dit systeem, voorzien van een automatisch klepmechanisme, zorgt voor een krachtige en stille afzuiging van dampen en geuren tijdens het koken.

Bovendien beschikt de panorama kookplaat over een combinatie vet- en geurfilter, samen met een geïntegreerde recirculatiefilter die discreet achter in de kast is geplaatst. Deze unieke combinatie van afzuiging en filtratie zorgt voor een schonere en frissere keukenomgeving.

Met zijn standaardafmetingen van 86 bij 49 cm, past de IKR4092 perfect in een standaard uitsparing van 90 cm. 

Pelgrim
Pelgrim is al meer dan 100 jaar thuis in elke keuken. De keuken, het levendige hart waar gekookt, gelachen, gegeten, gehuild en gefeest wordt. Pelgrim wil het mooi en makkelijk maken in de keuken, zodat je tijd hebt om thuis te genieten. Want hoe mooi je keuken ook is, uiteindelijk gaat het er in de dagelijkse praktijk om hoe je je apparatuur gebruikt. Beschikt de apparatuur over de functies die jij belangrijk vindt? En weet je die functies juist te gebruiken? Dat zijn de vragen die de mensen van Pelgrim zich ook stellen bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe keukenapparaten. Dat is gewoon Pelgrim.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist