Franke Mythos Masterpiece collectie

De keuken als kunstwerk

Keukenspecialist Franke stapt met grandeur zijn gouden tijdperk in en introduceert een gloednieuwe collectie. De Mythos Masterpiece-collectie omvat een reeks spoelbakken en kranen met bijpassende accessoires. Deze komen allemaal in drie luxueuze metaaltinten: sprankelend goud, schitterend koper en antraciet. Van de spoelbakken tot het kraanwerk, alle elementen komen in dezelfde weelderige schakeringen. Een geslaagde toevoeging die iedere keuken van een exclusief esthetisch statement voorzien.

De spoelbak en alles wat daarbij hoort wordt intensief gebruikt en natuurlijk wil je dat deze items er ook na verloop van tijd nog even mooi uitzien, zonder dat je daar zelf veel extra werk aan hebt. De nieuwe gekleurde spoelbakken blijven door de exclusieve F-Inox technologie lang mooi. Het roestvrij staal wordt voorzien van een waterafstotende coating die de vorming van kringen bij het opdrogen tegengaat. Deze futuristische coating is bovendien krasbestendig en bestand tegen hoge temperaturen zoals van kokend waterkranen.Vingerafdrukken en vlekken worden gemakkelijk verwijderd en dankzij de eigenschappen van de spoelbak blijft het oppervlak moeiteloos schoon.

Intelligente accessoires zoals zeepdispensers, afvoersets, een snijplank, bijpassend inzetbakje, gekleurde rolmat als afdruiprek en een rooster ter bescherming van de bodem van de spoelbak zorgen voor extra functionaliteit en comfort. Deze producten zijn eveneens verkrijgbaar in dezelfde gekleurde afwerking en met F-inox technologie. Zo blijven ook de accessoires lang mooi.

Er zijn diverse maten en modellen leverbaar zodat er voor iedere keuken een oplossing in stijl kan worden gerealiseerd. RVS is een 100% recyclebaar materiaal en bij uitstek geschikt voor duurzame keukens.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist