Effeti keukens

Model E0

Esthetiek en functionaliteit gaan perfect samen in de E0, een keuken die het concept van ruimte evolueert en transformeert, zich ontwikkelt tot mooie en effectieve vormen, een revolutie teweegbrengt in het woongedeelte en verfijnde en dynamische sferen creëert. Het kenmerk is de bovenrand van de deuren, gesneden met een sectie van 40 graden waarbij een geanodiseerd aluminium handgreepprofiel op de sectie de deur beschermt en zorgt voor een praktische en esthetische grip. E0 is het project waarin ergonomie wordt gecombineerd met de meest verrassende vormen van hedendaags design.

Over Effeti
Het bedrijf, met de naam Falegnameria Toscana, werd in 1963 opgericht door Armido Ristori, die samen met drie andere partners de meubelsector betrad en zich specialiseerde in de productie van woonmeubelen en keukenmodules.

Passie, professionaliteit en inzet zijn vanaf het begin de onderscheidende kenmerken geweest van deze ambachtelijke onderneming, die zonder aarzeling streeft naar kwalitatieve uitmuntendheid.

Maar het was in de jaren zeventig, dankzij een ontmoeting met de ontwerper Giancarlo Vegni, dat het beslissende keerpunt plaatsvond. Het bedrijf, omgevormd van een timmerwerkplaats tot een echte industriële fabriek, is namelijk gespecialiseerd in massaproducten voor modulaire keukens.

In 1973 is de fabriek gebouwd die staat op een terrein van circa 60.000 m2. Zo ontstond Effeti Industrie, een modern en efficiënt bedrijf, met een zeer precieze en innovatieve karakterisering: het vermogen om de hele keukenproductiecyclus binnen zijn eigen structuur uit te voeren, van de verwerking van hout, metaal, aluminium tot schilderen, lakken, afwerking van de deuren tot aan de levering van het product.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist