Studio Piet Boon

Boon Stoel

Nieuw in onze collectie - de BOON stoel, een juweeltje ontworpen door Studio Piet Boon, exclusief voor Lensvelt. Stijlvol en comfortabel, speciaal gemaakt voor de horeca- en hospitality sector waar esthetiek en functionaliteit samensmelten.

BOON 01 en BOON 02: design flexibiliteit
Met trots presenteren wij de BOON stoel in twee prachtige versies: BOON 01 (zonder armleuningen) en BOON 02 (met armleuningen). Deze stoelen dragen de onmiskenbare signatuur van Studio Piet Boon: een eerlijke vorm met robuuste verhoudingen. Ze vormen het ultieme fundament voor elke ruimte, of het nu gaat om een chique restaurant of een gastvrij hotel.

Aandacht voor detail: comfort en esthetiek
De BOON stoel kenmerkt zich door stijlvolle en chique details in het ontwerp. De zachte rondingen van de comfortabele kussens en het eikenhouten frame creëren een verfijnd silhouet, terwijl de stoel zijn robuuste karakter behoudt met strakke lijnen. Een subtiele knik in het frame ter hoogte van de rug verhoogt het comfort en biedt de juiste ondersteuning voor dagelijks gebruik. De armleuningen van de BOON 02 zijn naadloos geïntegreerd in het strakke en functionele ontwerp.
 

Materialen en kleuren: jouw persoonlijke stijl
Laat je inspireren door vier zorgvuldig geselecteerde kleuren uit het herkenbare kleurenpalet van Studio Piet Boon: CHALK, SHELL, PEBBLE en COAL. Deze composities sluiten aan op andere Studio Piet Boon producten. Bovendien bieden we je de vrijheid om te experimenteren met stof- en framekleurcombinaties, zodat je de BOON stoel volledig kunt afstemmen op jouw unieke stijl en visie.

Ambacht ontmoet creativiteit
De BOON stoel combineert  vakmanschap en creativiteit, waarbij de expertise van Lensvelt en Studio Piet Boon in elk detail verweven is. Zoals Piet Boon het zelf verwoordt, straalt de stoel rust uit en staat zitcomfort centraal, terwijl hij voldoet aan de veeleisende normen van de horecasector.

Wil je meer ontdekken over de BOON stoel en hoe deze een unieke touch aan jouw project kan geven?

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist