De duurzaamheid van lichtkoepels

hoe lang gaan deze mee?

Enkele jaren geleden heb je een lichtkoepel gekocht. Je hebt hier nog steeds dagelijks plezier van, maar je begint je wel af te vragen hoe lang een lichtkoepel eigenlijk mee gaat. Op deze pagina lees je hier meer over. Zo vertellen we je niet alleen wat de levensduur van een lichtkoepel is, maar ook hoe je deze levensduur kunt verlengen. Tot slot lees je in dit artikel meer over het vervangen van je oude lichtkoepel.

Hoe lang gaat een lichtkoepel mee?
Een lichtkoepel gaat gemiddeld 20 jaar mee. Hoe lang een lichtkoepel precies mee gaat, is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan het onderhoud, maar ook aan het materiaal. Polycarbonaat is bijvoorbeeld sterker dan glas of acrylaat. Daarom gaat een lichtkoepel van polycarbonaat over het algemeen iets langer mee dan een lichtkoepel van glas of een lichtkoepel van acrylaat.

De levensduur verlengen: 3 tips
Wil je zo lang mogelijk plezier hebben van jouw lichtkoepel? Dan hebben we goed nieuws, want er zijn enkele dingen die je zelf kunt doen om de levensduur van je koepel te verlengen.

We geven je graag 3 tips voor een langere levensduur:

-          Kijk je lichtkoepel regelmatig goed na. Eventuele kleine beschadigingen kun je beter direct repareren, voor deze erger worden en je jouw lichtkoepel moet vervangen.

-          Maak je lichtkoepel regelmatig schoon. Dit kun je zelf doen, maar je kunt hier ook een vakman voor inhuren. Bij een periodieke reiniging van je lichtkoepel verleng je de levensduur van de koepel aanzienlijk. Absoluut een aanrader dus!

-          Durf in je lichtkoepel te investeren. Het is vervelend als je lichtkoepel een beetje beschadigd is en je deze moet laten repareren, maar het vervangen van een lichtkoepel is altijd duurder. Wees daarom bereid om in je lichtkoepel te investeren als dit nodig is.

Je oude lichtkoepel vervangen
Is je huidige lichtkoepel ernstig beschadigd, versleten of heeft de koepel er al meer dan 20 jaar trouwe dienst op zitten? Dan kun je ervoor kiezen om de koepel te vervangen. In dit geval ben je aan het juiste adres bij LichtkoepelGigant. LichtkoepelGigant.nl verkoopt namelijk lichtkoepels in alle soorten en maten. Je kiest helemaal zelf welke lichtkoepel je aan wil schaffen om jouw oude koepel te vervangen.

Bestel je een lichtkoepel bij LichtkoepelGigant, dan kun je deze zelf plaatsen. Je verwijdert je oude koepel, je bekijkt de filmpjes op de website om te achterhalen hoe je jouw nieuwe koepel moet plaatsen en voor je het weet, ben je klaar. Nu heb je weer vele jaren plezier van jouw nieuwe lichtkoepel.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Daglicht in huis?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist